2777
2789
عنوان

همکار متاهلم میگه دوست دارم

629 بازدید | 61 پست

نمیدونم این چه بدبختی بود اومد سراغم

یه ماه نشده با بدبختی جایی پیدا کردم کار میکنم همکارم هی زنگ و پیام که عاشقت شدم بیا باهم باشیم

این هفته از درد اون نرفتم سرکار 

ولی خب به پولشم نیاز دارم مامانم باید عمل کنه پول لازم داره

چیکار کنم من الان

بگو باشه بعدم بگو من مدل برده و ارباب دوست دارم  . همونجا بگیر بزنش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه گزینه تو گوشی هست به اسم بلاک کردن ...

بلاکش کن سر کارم محل سگ بهش نزار مرتیکه هووول 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بگو باشه بعدم بگو من مدل برده و ارباب دوست دارم . همونجا بگیر بزنش

تو اون تاپیکه بودی؟  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تو اون تاپیکه بودی؟

کدوم؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو باشه بعدم بگو من مدل برده و ارباب دوست دارم . همونجا بگیر بزنش

برگرفته از تاپیک پربازدید کذایی😂😂😂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کدوم؟!

ارباب و برده ک رفت پر بازدید و ترکیذ

باهاش جدی برخورد کن بگو گه میخوری مرتیکه مگه شهر هرته اگر نزدیکم شدی خشتکت میکشم سرت

این خوبه همینو براش پیامک کن

سرکارم مثل سگ باهاش رفتار کن مرتیکه اشغالو

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.