2777
2789
تاپیک قبلمو گزارش میکنی؟ حالم بد بود دلداری کردم ک بد تر شدم با حرف بقیه هیچکس نمی‌فهمه منو خوشم نمی ...

چشم

چیشده عشقم بگو من ادمی نیستم قضاوت کنم عشقم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم می‌شنوم هرچی که دلت آروم میشه بگو

من دختری نیستم که بخوام ناله و زاری کنم ولی کم اوردم

دلم میخواد داد بزنم بگم بس نبود تو این سن کم تو نوجوونی به خلطر یه دلایلی ازدواج کردم حالا پشت سرم حرف بزنن حالا بهم بگن تو خرابی تو فلانی من حقم نیست 

من حقم نیست خوانوادم اینجوری از هم بپاشه حقم نیست بابام خیانت کنه حقم نیست مامانم تو این وضع مالی زندگی کنه مامانم ۸ ساله یه جوراب نخریده وقتی غذا درست میکنه ته مونده هاشو میخوره تا بتونه منو سیر کنه لباسای پاره پوره میپوشه لباس خوب تنش کنه

حقش نیست تو اون وضع جهزیه بده 

حقم نیست پول نداشته باشم

حقم نیست کسیو نداشته باشم راهنماییم کنه با اینکه من همیشه به همه کمک کردم

دارم دق میکنم دیگه نمیتونم قوی باشم

من دختری نیستم که بخوام ناله و زاری کنم ولی کم اوردمدلم میخواد داد بزنم بگم بس نبود تو این سن کم تو ...

اووو متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم 

امیدوارم درست بشه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
اووو متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم امیدوارم درست بشه

هم سن و سالای من الان تو اینستا ولن و دنبال اینن چه توع طرح ناخونی کاشت کنن من دارم میمیرم واقعا دارم میمیرم من هنوز خیلی بچم:)

چندسالته عزیزم

نمیتونم بگم میدونم اخرش میخواید گزارش بزنید و بگید رمان نوشتی ولی من حوصله قصه تعریف کردن ندارم انگار خیلی خوشبختم بیام مردمم ایسگا کنم فقط بدونید خیلی بچم نوجوونم 

نمیتونم بگم میدونم اخرش میخواید گزارش بزنید و بگید رمان نوشتی ولی من حوصله قصه تعریف کردن ندارم انگا ...

عزیزم من متولد ۸۸ هستم اینطوری هم فکر نمیکنم گفتم شاید همسن و سال هم باشیم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
عزیزم من متولد ۸۸ هستم اینطوری هم فکر نمیکنم گفتم شاید همسن و سال هم باشیم

واقعا؟چه خوب

میشه درخواست دوستی بدی حرف بزنیم؟اینجا گزارشم میزنن دوبار تعلیق شدم حرفامو باور نمیکنن