2777
2789
عنوان

ماهی چقد خرج میکنید همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 66 پست

الان حساب کردم البته اگر چیزی رو یادم نرفته باشه، بدون خرید لباس و لوازم آرایشی و هدیه دادن ،فقط هزینه روزمره و بهداشتی و رسیدگی روتین پوستی حداقل ۳۰ تومن ثابت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مثل منی،من وقتی میرفتم سر کار خرجم بالا بود حقوقم رو خرج میکردم الان باردارم خونه نشین شدم حتی ...

بخدا دلم میخواد زایمان کنم برم یه رنگ موی خوشگل بزارم لباس خونگی بخرم رنگی رنگی دلم گرفته لباسم اندازه م نیس تیشرتای شوهرمو میپوشم🤣

من شوهرم ماهي ده تومن بهم ميده برا خرجي خودمباشگاه نميرم خيليم اهل لباس و اين چيزا نيستم وسط برج ميب ...

البته الان كه فكر ميكنم من بيشتر براي اطرافيانم خربد ميكنم تا خودم

برا پدر مادر خودم و همسرم و خواهرامون شايد بيشتر برا بقيه هديه ميخرم نيازم ندارنا ولي حس خوبي بهم ميده

من خیلی حسابگر بودم ولی الان چند تا بچه دارم اصلا نمیتونم حسابگری کنم چون بچه ها نیاز ها و خرج های مختلف دارن شوهرم میگه همکارام میگن چقدر خرج خونت بالاست ولی ما خیلی معمولی هستیم گرونی خیلی زیاد ه

هیچ خرجی ندارم چون پدر به شدت خسیس دارم هیچ پول نمید حتی یارانه و سهام عدالت هم دستشه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...