2777
2789

شوهر من هر سری دارم غذا درست میکنم میگه تو  خیلی پر مصرفی در صورتی که من اصلا غذاهام روغن نداره کم میزنم بازم میگه همونم نزن  دیگه بدم میاد آشپزی کنم خیلی تو همه چی سرک میکشه شام و نهارم باید اون بگه چی بزارم چیزی هم نداریم بگم رنگ و وارنگ نه معمولی خیلی ضعیف بعضی اوقات همونم میگه کم‌کم دیگه موندم شوهر شما هم همینجوریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییششش ن اصن خسیس نیس وااااقعا متنفرم از مرد خسیس

مرد ک نباید حساب و کتابه رب و برنج و روغن و هر سری دستش بگیره اه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

از محل کارش زنگ میزنه میگه توروخدا یه ذره روغن بده رو برنج

یکم خورشتت رو چرب تر بگیر

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من شوهرم برا مهمونی خیلی دخالت میکنه برا پخت و پز دوست دارم جررررش بدم ،دو روز وردست یه اشپزکار کرده هوا ورش داشته ک سراشپزه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بگو دو وعده خودش آشپزی کنه که دستش بیاد....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.