2777
2789

یه سری چیزایی که برای بقیه خیلی راحته و بدون فکر انجامش میدن برای من خیلی سخته و لازمه کلی درموردش فکر کنم

یه غذا درست کردن برام عذابه،. میترسم ناخواسته غذام آلوده بشه یا همش دستمو میشورم،بعدش که میشورم باز فکر میکنم نکنه مایع به دستم مونده و وارد غذا شده

دستشویی شستن با جرم گیر برام عذابه چون میترسم‌بپاشه بهم،مامانم دو دقیقه ای میشوره میاد بیرون

من چهارساعت بعد از استفاده فقط دستمو میشورم یا مایع که یوقت نریخته باشه رو دستم و دستمام نابود شده انقدر مایع استفاده کردم

رانندگی برام سخته،گواهینامه دارم و دوتا آزمون رو دفعه اول قبول شدم ولی انقدر میترسم که بعد گواهینامه گرفتن حتی یبار پشت ماشین نشستم و میترسم

حتی سختمه یه سوپر مارکت برم یا داروخانه یا هرجا

همه کاری سختمه و برام عذابه 

توی بیرون از خونه که اضطراب اجتماعی داغونم میکنه

توی خونه هم وسواس 

اصلا آرامش ندارم حتی یک لحظه

توی دوتا تاپیک قبلی هم نوشتم امروز چیشده و هنوز نگرانم درموردش 

من برعکس

بشدت بی خیالم

فردا امتحان تخصصی دارم و به معنای واقعی کلمه هیچی بلد نیستم☹️

و جالب این جاست اصلا ناراحت نیستم و استرس ندارم

میترسم این بیخیالی و خونسردی زیاد اخر سر کار دستم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برعکسبشدت بی خیالمفردا امتحان تخصصی دارم و به معنای واقعی کلمه هیچی بلد نیستم☹️و جالب این جاست اص ...

کاش منم اینطوری بودم

توی درس خوندن هم همیشه خیلی جدی گرفتم و نمراتم هم خیلی خوب بوده ولی حس میکنم همش الکی بود و هیچ فایده ای نداشت ،فقط خودمو الکی زحمت دادم

کاش منم اینطوری بودمتوی درس خوندن هم همیشه خیلی جدی گرفتم و نمراتم هم خیلی خوب بوده ولی حس میکنم همش ...

من خیلی وقته واسه چیزای بی اهمیت خودمو اذیت نمیکنم.

این جور مسائل تو زندگی اونقدرا هم که فکر می‌کنیم ارزش نداره...

مگه چقدر قراره عمر کنیم ؟ همین که ادم خوشحالی باشیم وافیه بنظرم🌸

عزیزم شما به خودت تلقین کردی که وسواس دارم یا اضطراب دارم کافیه یروز بگی وسواس چیه و بعد بدون شستن د ...

من خیلی ساله اینطوریم ولی الان دیگه خسته شدم ،یوقتایی میخوام تموم کنم همه چیو

من نمی‌دونم از چه حدی به بعد رفتارم وسواسی میشه و یه ادم بدون وسواس چطوری رفتار میکنه

میترسم بگم وسواس چیه و خودمو به بی خیالی بزنم و از اونور بوم بیوفتم

من خیلی وقته واسه چیزای بی اهمیت خودمو اذیت نمیکنم.این جور مسائل تو زندگی اونقدرا هم که فکر می‌کنیم ...

میدونم ولی عمل کردن به این حرفا خیلی سخته برای من .. 

خوشحالی چیه اصلا .. کل زندگی من شده وسواس اضطراب اجتماعی نگرانی اختلال خودبیمارپنداری و .. صدهزارتا مشکل روحی روانی دیگه

تورو اونجوری میبینن حرص میخورن دیگ من داداشم روزی صدبار دسش و میشست مامانم همش حرص میخورد

خوشبختانه کسی به من اهمیت نمیده،من دستام از شدت با مایع شستن خشک شه و خون بیاد هم برای کسی مهم نیست

میدونم ولی عمل کردن به این حرفا خیلی سخته برای من .. خوشحالی چیه اصلا .. کل زندگی من شده وسواس اضطرا ...

شما دارین این حرفارو از کسی میشنوین که بخاطر اضطراب اجتماعی کلاسای شلوغش رو شرکت نمیکرد

و هر گونه معاشرت با هرر ادمی براش تقریبا غیر ممکن بود

شما شاغلین ؟ من بعد این که کار کردم خیلی شرایطم متفاوت شد و واقعا یه ادم دیگه شدم

اولاش سخت بوداا ، خیلی سخت

ولی خب گذشت زمان راحت ترش کرد