2777
2789
عنوان

فردا سه تا امتحان دارم ولی…

169 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من رشتم روانشناسی هست ترم سه هستم این ترم بعد چندسال کلنجاررفتن تصمیم گرفتم کنکور رشته مورد علاقم رو بدم راستش خوندن کتاب های اون رشته خیلی برام جذاب تره

قبلا از روانشناسی بدم نمی یومد ولی از وقتی شروع به مطالعه کتاب های رشته دلخواهم کردم کتابای خودم جذبم نمی کنن(مسخره است یه وقتایی فکر می‌کنم شیطان داره تلاش میکنه من تو رشته ای که الان هستم شکست بخورم تا روحم برای هردو ازدست بدم)

اگر میپرسید خوب چرا این رشته رو رها نمی کنم برای اینکه من برای رشته الانم وقت ‌وهزینه گزاشتم دلم می‌خواد درس هاش را پاس کنم

ولی کلمه به کلمه داره بهم فشار میاد بزور دارم میخونم ولی داره بهم فشار میاد

فردا سه تا امتحان دارم

از خودم میپرسم یعنی از فشار سه تا امتحان دارم جامیزنم یا واقعا حسم به اون رشته واقعیه؟

لطفا مسخره نکنید حرف دلم رو براتون نوشتم یکم آروم بشم بتونم ادامه بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما باید ادبیات بخونی

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

ببین عزیزم کتابای رشته روانشناسی بیشتر چجوریه؟و اینکه رشته مورد علاقت چیه؟ پزشکی و اینا؟ 

میتونی از دانشگاه مرخصی بگیری بشینی چند ماه بخونی و بهش برسی هیچی بدتر از حسرت نیست 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

منم ترم سه یه رشتم مرخصی دارم میگیرم براکنکور 

نمی‌خوام حسرت بمونه تودلم بااینکه رشته خودمو دوست دارم و صددرصد بعدها ادامه میدم 

ولی فعلا اولویت باکنکوره برارشته ای که واقعامیخوام

ببین عزیزم کتابای رشته روانشناسی بیشتر چجوریه؟و اینکه رشته مورد علاقت چیه؟ پزشکی و اینا؟ میتونی از د ...

بعد چندسال حسرت ودیدن دوست واشنا که موفق میشدن تصمیم گرفتن این حسرت رو نزارم به دلم بمونه ولی دلم نمی خواهد بیش تر از این عقب بیفتم

چون الانم ۲۵سالمه