2777
2789

من سه بار سقط داشتم بعد سقط دوم آزمایش نشون داد آنتی ترومبین پایینه محدوده بین ۷۵ تا ۱۲۵ بود که واسه من ۷۰ زده بود

دکتر گفت آسپرین بخورم که بارداری بعدی قلب تشکیل بشه 

خوردم باردارشدم اما بازم تشکیل نشد و سقط 

دوباره جدیدا آزمایش دادم همون آنتی ترومبین رو زده ۱۰۶ 

مشکل از کجاست بلاخره ؟

تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

من دوتا سقط داشتم تو هفت هفته دیگه ایست قلبی میکردن کلا قلبشون خیلی ضعیف میزد از اول 

آزمایش هام هیچ مشکلی نداشت هم انعقاد خون دادم هم ژنتیک هم جنین دومین سقط رو بردیم ژنتیک هیچ مشکلی نبود

برای بارداری سومم دکتر آمپول انوکساپارین ضد انعقاد نوشت هر شب میزنم دور نافم و آسپرین هم از دوازده هفتگی بعداز سونوی ان تی گفت میخورم خداروشکر موند این جنینم برام

دکترم گفتم چرااا منکه مشکلی نداشتم ، گفت ممکنه عروقی که بوجود میاد تا به جنین خونرسانی کنه گرفته میشه که با این آمپول ها رفع شده شما هم حتما باید آمپول هارو بزنید 

من دوتا سقط داشتم تو هفت هفته دیگه ایست قلبی میکردن کلا قلبشون خیلی ضعیف میزد از اول آزمایش هام هیچ ...

منم نظرم رو آمپول هست 

اما دکتر فقط پردنیزولون داده گفت ایمنی و انعقادی مشکلی ندارم 

بنظرت استفاده آمپول بهتره تا استفاده نکردنش؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نظرم رو آمپول هست اما دکتر فقط پردنیزولون داده گفت ایمنی و انعقادی مشکلی ندارم بنظرت استفاده آمپ ...

منکه نتیجه‌اش رو دیدم 

دکترم بهم گفت قرص آسپرین یه کار میکنه آمپول یه کار دیگه ای . 

تو مطب دکترم هم با خانومی صحبت میکردم که عروسش پیش دکترم بعداز دوتا سقط باردار شده بود اونم سومیش رو آمپول زده بود و نوه اش به دنیا اومده بود 

منکه نتیجه‌اش رو دیدم دکترم بهم گفت قرص آسپرین یه کار میکنه آمپول یه کار دیگه ای . تو مطب دکترم هم ب ...

تهرانید؟

کدوم دکتره؟