2777
2789

اصلا شنونده خوبی نیست از نامزدی باهاش مشکل داشتم فکر میکردم فقط با خودم اینطوریه دیدم نه باهمه همینه مثلا توجمع دوستش داره باهاش حرف میزنه اصلا اجازش نمیده میپره همش خودش حرف میزنه اونروز باز یکی از دوستای دیگه اش بعد دیدم دوستش کلافه شده بود سکوت کرد دیگه یا خانواده خودم مثلا عموم داییم میان توجمع باهاش حرف میزن روش برمیگردونه گوش نمیده یا سریع میپره تو حرفشون طوری ک هرموقع داییم میبینتش دیگه اصلا حرف نمیزنه باهاش خیلی زشته این اخلاقش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بهش بگو

چطوری بگمش ناراحت نشه تو رابطش با خودم خیلی گفتم قبلا الان میبینم ک با بقیه بدتره اصلا نمیزاره کسی حرف بزنه قرار نیست تا یکی گفت ب ادم بپره وسط یه قصه بگه  

بهش بگو این رفتارت خیلی زشته و تاحالا چند بار اطرافیان راجب این رفتارت اظهار نظر کردن و ناراحتن

تا اینو بگم سریع میگه کی بگو رو در رو کن اخلاقش ایمطوربه

تا اینو بگم سریع میگه کی بگو رو در رو کن اخلاقش ایمطوربه

😁😅

ضد حمله کن😅

شماهم تا اومد حرف بزنه بپر وسط حرفش یا گوش نده اگه برخورد کرد بگو دقیقا رفتار خودتم با من و یا تو جمع اینطوریه ببین چقدر زشته

متاهل🧸