2777
2789
عنوان

پدرتون فهمید باردارید عکس العملش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 63 پست
اخه چرا باباها انقد سخته براشون این چیزا ؟؟ انگار ب غرورشون بر میخوره من همچین حسی دارم

بابام یکسره به مامانم میگفت بهش بگو تا من نمردم بچه بیاره حسرت به دلم نمونه

ولی خب تو این موارد سنتی برخورد میکنه، انگار عیب میدونه به روی خودش بیاره

گروه قرمز❤️ وزن 

پدر من خیلی توداره.

تبریک گفت و یهویی غیب شد‌. من به خواهرم گفتم بابا خوشحال نشد انگاری! رفت تو اتاق دید داره سجده شکر انجام میده بعد با چشای ذوقی و اشکی اومد بیرون

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا پدرم سر بچه خواهرم نوه اول بود ما بهش گفتیم حامله ولی نمی‌دونم جدی نگرفت یا چی تا روز زایمان به ...

وای چ بامزه😂😂 در طول ۹ ماه بارداری ندیده بود مگه خواهرتو ؟

دخترم یه ساله ازدواج کرده چند ماه بعدش هر وقت به باباش میگفتم مریضه حال نداره فکر میکرده حامله است باذوق وغیر مستقیم اشاره میکرد نکنه خبریه.به دامادم گفتم غش کرده بود از خنده

بابام یکسره به مامانم میگفت بهش بگو تا من نمردم بچه بیاره حسرت به دلم نمونهولی خب تو این موارد سنتی ...

دقیقا بابای منم همچین طرز فکری داره

ولی ما دخترا دوس داریم بابامون یکم لوسمون کنه 🥺😅

دوس داشتم حداقل یه پیام میداد تبریک میگفت 

بله ممنونم . ولی چند وقت قبل بارداریم خواب دیدمش برام یه ساک اورد و رفت

خدابیامرزشون، روحشون قرین رحمت و آرامش 💔

منم پدرم فوت کرده، همیشه میگفت بابا یه نوه برای من بیار ببرمش پارک، واسش بستنی بخرم، روزها میری سرکار منو مامانت نگه میداریم

قسمت نشد ببینه این روزهایی ک نقشه میکشید، الان باردارم ۶ هفته و ۶ روز 🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دخترم یه ساله ازدواج کرده چند ماه بعدش هر وقت به باباش میگفتم مریضه حال نداره فکر میکرده حامله است ب ...

اخی چه بامزه 

من پدرم متولد دهه ۴۰ هست واسه همین طرز فکرش یکم سنتیه خودشم خجالیته تو این چیزا

تبریک نگفت ولی خوشحال شد.  چی رو تبریک بگه آخه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای چ بامزه😂😂 در طول ۹ ماه بارداری ندیده بود مگه خواهرتو ؟

نه خواهرم شهر دوره ولی در کل ما هی بهش میگفتیم اجی رفته سونو گفته بچه پسره یا مادرم وسیله خریده بود برا بچه هنری پدرم دیده بود ولی بازم باورش نشده بود بعد هی تو راه به ما میگفت مگه ۶ماه نیس ازدواج کردن کی حامله شد با اینکه خواهرم یه سال بود ازدواج کرده بود

بابای من چندبار اومد تبریک بگه روش نشد 

اما عوامل پشت صحنه میگن انقد استرس بارداری منو داشته ک شنیده کلیییی ذوق کرده😂

بعد اونروز ی سوال راجع به عرق گیاهی داشتم میپرسیدم یهو بنده خدا با هول عجله گفت نخوریااا خوب نیست🤨

انقد دلم قنج رف😅😅

روش نمیشه خب بنده خدا