2777
2789

من اول ب مامانم گفت انقد خوشحال شد و بغض کرد و گریه کردد

بعد همون شبش مادرم ب پدرم و برادرم خبرشو داده بود 

گفت خوشحال شدن 

ولی دوس داشتم بابام بهم زنگ بزنه یه تبریکی بگه 🥺

الان چند روز گذشته اصلا انگار ن انگار 

نوه ی اولشون هم هست

شما پدرتون چه عکس العملی داشت ؟ 

هیچی گفت مبارکه باورم نمیشه تو این سن پدربزرگ بشم همین.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مخالف ازدواجم بودن...خیلیم سریع بعد ازدواجم باردارشدم..وفتی فهمیدن گغتن وایسا برسی هنوز بعد شروع کن چخبره و. هعیییی

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من یه مدت بعدش بابام گفت گلابی خوبه الان بخوری هنوزم که دخترم دو سال و نیمشه یادم میوفته خجالت میکشم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

والا پدرم سر بچه خواهرم نوه اول بود ما بهش گفتیم حامله ولی نمی‌دونم جدی نگرفت یا چی تا روز زایمان به پدرم گفتیم آجی زایمان کرده بریم پیشش بابام با تعجب میگفت اجیت کی حامله شده باورش نمی‌شود 

من با بابام رودروایسی دارم.. ازش خجالت میکشم اونم همینطور.. هیچی نگف اصلااااا.. ولی مامانم خیلی خوش ...

ما تو حالت عادی رو در وایسی تداریم 

اما بابام کلا یکم سنتیه طرز فکرش شاید واسه همینه