2777
2789

نه هرچند روز بمونم اکین،بچمم ولی خداییش از اول اروم بود خودمم کلا حواسم به بچه هست،بعضیا فکر میکنن خونه مدربزرگ بچه هرکاری مجاز به انجام هست،بچم خیلی اوقات که من ماموریت بودم و...گذاشتمش پیش اونا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مامانم دوره از پدر مادرش دوماه تابستون 

کل عیدو خونه مامان بزرگم ایناییم ولی بابام نمیاد عیدو میاد فقط باهامون تابستون مارو میذاره اونجا وسطام یه سر میزنه بعدم میاد برمون میگردونه

😭😭😭اشکام بند نمیاد پیراهنش گذاشتم جلو دارم گریه میکنم همش

الهی درکنارهم پیروخوشبخت شین پاشو یه فیلم قشنگ بزارنگاه کن یه جوری خودت سرگرم کن حیف نیست گریه کنی انرژی منفی وارد زندگیت نکن

عزیزان توروخدا با راه دور ازدواج نکنین ، من ک خیلی پشیمونم چون خانوادش خیلی اذیتم کردن ، علاوه بر اینکه هیچ کمک مالی نکردن ، عروسی هم نگرفتن و از خونه بیرونمون کردن درحالی ک من هیچی کم ندارم و فقط بخاطر همسرم بله گفتم ، انقد همه جا کوتاه اومدم و قانع بودم ک فکر کردن احمقم ، تو غربت منو اذیت میکردن درحالی ک هیشکیو نداشتم اونجا ، هزار کیلومتر هم از خانوادم دور بودم 

😭😭😭من کل روزو همیشه تنهام شبا ۱میاد ۹ صبح میره الانم ک شب پیشم نیس میترکم

یه هنر یاد بگیر مثل نقاشی عروسک سازی و....اونوقت دوس داری هی تنها باشی و کسی کاری بهت نداشته باشه.کلاسای مجازی نقاشی ثبت نام کن بخدا روحیت عالی میشه