2777
2789
عنوان

برادرشوهر مجرد🙄😬

515 بازدید | 18 پست

دوستان ما عقد هستیم منو شوشو🤣😂😷😷😷😷

حالا من شرایطو میگم ببینید درسته من شب خونشون بمونم؟ 

اینم بگم البته که مادرشوهرمن میگه اونایی که زن دارن بدون زناشون حق ندارن بیان و قانونشونه نمیدونم چرا

خانم شاغل هم اصصصصلا توطتیفشون نیس بااینکه همه لیسانس و فوقن پس خانماهم خونه بیکارن اینه که زیادمیان و خونشون همیشه رفتوامده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خونه مادرشوهرم ویلایی دوطبقه هست ازینا که حیاط جنوبی دارن 

مادرشوهرمم بجز شوهرمن و بقیه برادرشوهرای متاهلم ۳ تا پسر مجرد دیگم داره که دوتاش کلا اتاقاشون طبقه پایینه اصلا طبقه دوم نمیان کلا 

یکیش باشوهرمن طبقه بالابوده همیشه تو یه واحد بودن باهم 

طبقه بالا که طبقه دومه نصفش یه واحد نقلیه 

نصفشو پسرا وسایل ورزشی گزاشتن کلا 

اون واحد حدود ۷۰ متره یه پذیرایی و۲ تا اتاق خوابه که یه اتاقش دوتا در داره 

هم سمت پذیرایی درش باز میشه هم یه در دیگه تو پاگرد داره 😅

قبلا در توپاگرد بسته بوده دری که توپذیرایی باز میشه فقط استفاده میشده 

از وقتی مانامزد و عقد کردیم شوهرم در پاگردو بازکرده در تو پذیرایی رو بسته میزتلویزیون و تلویزیون گزاشته پشت در😅

و کلا دیگه بالا دست شوهرمه داداشش تو اتاق کناریه کلهم 

اما آشپزخونه و حمام و سرویس پایینه توخونه مادرشوهرم 

دوستم املاک یه فسخ قرارداد داشت باهم رفتیم منو اونجا دیده بود دیگه از طریق اونجا و دوستم و اینا اومد خاستگاری یک راست 

دوست نبودیم ولی وقتی اومد خاستگاری یکم معاشرت کردیم بعد ازدواج