2777
2789
عنوان

خیلی نجسم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 79 پست
بمیرم منننننامیدوارم تقاص این کار کثیفشو پس بدهدختر قشنگم خوشگلم نازم تو نباید خودتو سرزنش کنی اون ا ...

نمیتونم

شهر خیلی کوچیکی زندگی میکنیم

به یه فامیل گفتم

هیچ کاری واسم نکرد

به مامانمم گفتم باور نکرد و پشت گوش انداخت

خودم کار میکنم

دوشیفت یکی پانسیون یکی پاساژ

صبحا هم که مدرسه ام

واسه همینه باهاشون هیچ ارتباطی ندارم

چون خیری ازشون ندیدم

حتی از مامانم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها....استار فقط یه نوجوان هست اونم تو بدت ین شرایط زندگیش...لطفاً از روی احساسات نگین جیغ بکش... ...

اصلا بزرگسال هم باشه خیلیی طبیعیه تو همچین شرایطی نتونه حرفی بزنه یا کاری کنه بدن شوک میشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ولی من فکر میکنم حقیقت نداره .😐😐

طبق تجربه چندین ساله ام توی نی نی سایت میگم😐😐😐

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

تو نجس نیستی نجس کسیه که با بچش اینکارو میکنه 

حقیقتا ناراحت شدم 🥲🫂

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

هر وقت نزدیک شد. جیغ بزن دادبکش نزار باهات کاری کنه فورا از خونه بزن بیرون به مامانت بگو

همیشه ب همین فک میکنم ولی اون دیقه انگار یه چیزی دور قفسه سینمو میگیره نفسم دیگه نمیاد بالا دهنم قفل میشه و اصن نمیتونم تکون بخورم واقعا نمیدونم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

نمیتونمشهر خیلی کوچیکی زندگی میکنیمبه یه فامیل گفتمهیچ کاری واسم نکردبه مامانمم گفتم باور نکرد و پشت ...

قربونت بشم اون حق نداره بهت دست بزنه شکایت کن فقط یه کاری کننننننن 

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

امیدوارم تاپیکت دروغ باشه

چون واقعا حالم بد شد 

خدا خودش کمکت کنه

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

نمیتونمشهر خیلی کوچیکی زندگی میکنیمبه یه فامیل گفتمهیچ کاری واسم نکردبه مامانمم گفتم باور نکرد و پشت ...

عزیزمممم سنت کمه پس نترس دختر قوی باش 

ز بزن ۱۲۳ 

یا ب مشاور مدرستون بگو یا به معلمی ک‌پیگیره 

من یه بار یه داستان خوندم دختره مشکل شمارا داشت بعد دقیقا به مادرش گفت باور نکرد بعد رفت پیش مددکار اجتماعی اون دختره را برد پیش خودش بعدم از بابا شکایت کردن و اعدامش کردن

ممنونمخیلیش تقصیر منهاگه زبون داشتم اینجوری نمیشدخدا لعنتم کنه

به هیچ عنوان مقصر نیستی..حق نداری حس بدی به خودتت داشته باشی...آرام باش عزیزم...کاش میشد تمام شب رو تو بغلم نگهت میداشتم که بتونی بخوابی