2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

193 بازدید | 29 پست

بچه ها ده ماه بود ماهی نخریده بود قبلا هم ۶ماه یه بار میخرید منم به روش نمیاوزدم که خجالت نکشه حالا تا دیروز ماهی خرید مادرش اینا رو دعوت کرد من بچن یه ساله ماهی ندیده بعد به اونا ماهی داد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کفت فقط ماهی

خواسته پیش خونواده ش خودی نشون بده.    به قول روانشناسا همون تایید کودکیش رو خواسته از پدر و مادرش بگیره.

شمام گاهی که پول دستش هست بگو بگیره. بگو بچه هوس کرده..  یا اگه بچه ت بزرگه خودش بگه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
گفتم نداره خجالت میکشه ولی تا میخره سریع خانوادشو دعوت میکنه میکه فقط ماهی بذار

شما جای شوهرت فکر نکن و تصمیم نگیر.    

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خواسته پیش خونواده ش خودی نشون بده. به قول روانشناسا همون تایید کودکیش رو خواسته از پدر و مادرش ب ...

همه اجیل خریده هم ماهی درصورتی که سالی یه بارررم نمیخره برای ما 

گفتم نداره خجالت میکشه ولی تا میخره سریع خانوادشو دعوت میکنه میکه فقط ماهی بذار

یک مرد همیشه نداره و همیشه بدهکاره 

اگه صبر کنی فقط عمر خودت رفته 

هرچقدر پررو باشی مردا بیشتر خوششون میاد حتی اگه غر میزنن

یک مرد همیشه نداره و همیشه بدهکاره اگه صبر کنی فقط عمر خودت رفته هرچقدر پررو باشی مردا بیشتر خوششون ...

دقیقا تازه فعمیدم عاششق خانوادشه چون درک ندارن منی که همیشه درک کردم همیشه دلمو میشکونه