2777
2789
عنوان

عکس خودم و خواستگارم

361 بازدید | 32 پست

من ازدواج دومم هست 

و یه دختر ۷سالع از ازدواج قبلم دارم 

و خواستگارم مجرده و خیلی دوستم داره 

من قصد ازدواج نداشتم 

چون 

مضطرب هستم استرس و ترس از اینده دارم 

اما ایشون پا تو یه کفش کردن و قراره شب جمعه با خانواده بیان

و شرایط خواستگارمم اینه ک مجرد هست 

و یک سال از من کوچیک تر

شرایط مالی خوبی ام داره 

باز سوالی هست بپرسین 

چون نیاز ب راهنمایی دارم🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس نزار میزارن تو اینستا

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

میگن عکس نذارید!!!!!!!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل

واقعا جدیدا اینجوری شده؟؟؟

ااره 

اصلا نزار اصلا و ابدا

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

تورخدا اگه ازدواج کردی هواست ب دخترت باشه 🥲نگو این آدم خوبیه از این کارا نمیکنه 

من هزارررر نفرو دیدم  دو‌‌ر از جون دخترت بهشون ناپدریا تجاوز میکنن خواهرانه بهت میگم مراقب دخترت باش حالا ن تنها با این مرد با هرکی ازدواج کردی