2777
2789
عنوان

کراش دوستم امروز تو دانشگاه

90 بازدید | 9 پست

دوستم رو یه پسره کراش زده،که از قضا به ماها که نزدیکش هستیمم گفته،چندبارم به بهونه های مختلف رفته سمت پسره ولی اون عکس العملی نشون نداده حتی تو اینستا با پیج اصلیش فالوش کرد ولی پسره نه بک داد نه هیچی...خلاصه این پسره تو گروه عملی با منه و گهگاه متوجه نگاهش میشدم،یا منو دیدنی با دوستاش پچ پچ میکردو لبخند میزد،ولی من کمترین نگاه و توجهی نشون نمی‌دادم تا اینکه امروز که امتحان داشتیم و اینم با دوستاش از دور میومد منم تنها نشسته بودم جزوه رو میخوندم یهو  بین ۱۴۵ نفر (کل ورودی کلاسمون ۱۴۵ نفره) اومد بهم گفت ببخشید خودکار اضافه دارید؟منم کیفمو گشتم بهش دادم آخرشم گفت اسمتون چیه که بعد امتحان بهتون پس بدم؟(در صورتی که ما کل ۱۵ جلسه  عملی هارو باهم بودیم و چون تعدادمون تو عملی کمه همه هم همدیگرو میشناسیم موقع حضورغیاب)...امروز دوستم گفت چرا بین اینهمه آدم اومد از تو خودکار گرفت در صورتی که می‌تونست از دوستای پسرش بگیره؟منم به شوخی گرفتم و چیزی نگفتم...بنظرتون واقعا منظور خاصی داشت یا منو دوستم سو برداشت کردیم؟نمیدونم خودم حس میکنم خودکار بهونه بود بیشتر..

ترم چندی ؟

چندوقته با دختره دوستی ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترم یکحدود یکی دو ماه

پسره چی ؟ اونم ترم یکه ؟

شرایطش چطوره ؟

ممکنه مورد خوبی باشه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

پسره چی ؟ اونم ترم یکه ؟شرایطش چطوره ؟ممکنه مورد خوبی باشه

پسره جذابه 

ولی از من کوچیکتره 

ظاهرش نشون نمی ده ولی می‌دونم که کوچیکتره

من پسر خوشگل و کوچیکتر از خودم خط قرمزمه تو رابطه و ازدواج..

پسره جذابه ولی از من کوچیکتره ظاهرش نشون نمی ده ولی می‌دونم که کوچیکترهمن پسر خوشگل و کوچیکتر از خود ...

ینی پسر خوشگل و کوچیکتر دوست نداری؟

ینی پسر خوشگل و کوچیکتر دوست نداری؟

قطعا نه

ولی اون بهم حس خوبی میده

از طرفی هممون میدونین دوستم چقدر عاشقشه و هرکاری می‌کنه تا توجهشو جلب کنه...

خیلی حس بدیه این موقعیت..

پس حدسم درست بود..

قطعا نهولی اون بهم حس خوبی میدهاز طرفی هممون میدونین دوستم چقدر عاشقشه و هرکاری می‌کنه تا توجهشو جلب ...

تو مطمعنی ازت کوچیکتره ؟

خودکارگرفتن به معنی دوست داشتن نیست 

ولی اگه بهت توجه داره ممکنه