2777
2789

این احتمالا آخرین باریه که من اینجا پیام میزارم

خواستم بگم تسلیم فشارهای زندگی نشید و تصمیم نهایی رو نگیرید مثل من

امیدوارم هرجا که هستید حال دلتون خوب باشه ، قدر لحظات خوبتونو بدونین .

برای درست زندگی کردن بجنگید ، حواستون به حال دوستاتون باشه .

شاید از اون بالاها تونستم ببینمتون .❤️

زندگی بعد همینجا سلام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای چیکار کنی؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسی عزیزم؟

نگرانت شدم دختررررر!!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل

من که جدی نگرفتم فرا تامیک میزنی یه سوالی دیکه میمرسی 

عزیزم خودتم جدی نگیر افکارتو 

بیخیال رییلکس کن 

تفس عمیق بکش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم