2777
2789

دوستتان پز نمیدم واقعا اذیت 

خیلی پول پرسته هیچ فقط به اونجایی که هست قانع نشد بیشتر میخواد از 10 سالگی عاشق پول خیلی خیلی خیلی زیاد بود تا الان که این ماشین خارجی داره خونه داره اما بیشتر میخواد اصلا احساسات نداره دین نداره حرف کسی براش همیت نداره میخواد خودش باش ریس بقی کلفت با میخواد پولش همه چی رو بخر حتا برا خونش مثل این خارجی ها کلفت گرفته هر موقع با هاش صحبت میکنم میگه تو با این حرفات به جای نرسیده دیگه نزدیک ما نمیشه مامانم سال ۲ بار میبین چکار کنم مامانم خیلی میخواد دادشم ببین اما دادشم مثل شاه میاد بعد میره ما داریم اذیت میشم مامانم دوست داره دادشم بیاد ولی نمیاد چکار کنم

با پول یه مسیر درست کن برسه خونتون 😁

تشویقش کنید ایرادی نداره حس میکنم برخلاف افکار و باوراش حرف میزنید و خستش میکنید برا همین نمیاد 

شما نمیتونید برین بهش سر بزنید

با این چیزایی که گفتی حس کردم خواهرشوهرمی 😐🙄

اسمت چیه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پول یه مسیر درست کن برسه خونتون 😁تشویقش کنید ایرادی نداره حس میکنم برخلاف افکار و باوراش حرف میز ...

مارو قبول نمیکنه اصلا جواب تلفن مارو نمیده هرکی تو گوشیش سئو نباشه به صورت خودکار قطع میشه در ماشین براش یک نفر دیگه باز میکنه مارو تحویل نمیگیره 

منم همینطور 🤣

انقدر شباهت نزدیک بود که هم اسکرین گرفتم ، هم به همسرم نشون دادم 😐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گندم

خب خدا رو شکر 

اون نیستی 

باور کن هنگ کردم تاپییکتو دیدم 

دادشم غرور کرده خیلی خیلی واقعا نمیدونم چکار کنیم

همسر خودمم همینه تقریبا 

نمیدونم از کجای ماجرا ناراحتی 

ولشون کنید خوش باشن

همسر خودمم همینه تقریبا نمیدونم از کجای ماجرا ناراحتی ولشون کنید خوش باشن

این دوست داره معروف باشع حتا در ماشین یک نفر براش باز میکنه از

این ناراحتم مارو یه کل فراموش کرده

این دوست داره معروف باشع حتا در ماشین یک نفر براش باز میکنه از این ناراحتم مارو یه کل فراموش کرده

زندگیه دیگه‌

همه سرشون گرم خودشون و زندگیشونه . دیگه کمتر با فامیل ارتباط دارن . شما هم خودتون خوش باشید . اونا اونجوری راحتن