2777
2789
عنوان

قهره هنوز باهام

136 بازدید | 10 پست

من فک کردم قهر کرده باهام بهش پیام ندادم گفتم اون پیام بده شانس بد مننن اونم مامانش حالش خیلی بد شده. بردنش بیمارستان بستریش کردن اینا 

الان باز باهام سرد حرف میزنه میگه موقعی ک حالم بد بود هیچکی پیشم نبود تو نبودی تو روزایی سختم ، بخدا من فک کردم باهام قهره 😭خیلیییی سرد باهام حرف میزنه برخورد میکنه چیکار کنم اخههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونستی مامانش مریضه؟

بخون تاپیک هایی قبلمو متوجه میشی داستانو

ی هفته پیام نداد بهم کلا یهو غیب شد منم گفتم حتما قهر کرده منم پیام ندادم بعد دیدم کن آنلاین میشه پیام دادم بهش چی شده چرا نیستی گفت دمت گرم نبودی پیشم تو بدترین زمان زندگیم نیازت داشتم نبودی این حرفا کلی حرف زدم نغذرت خواهی کردم الان سرده باهام 

بخون تاپیک هایی قبلمو متوجه میشی داستانوی هفته پیام نداد بهم کلا یهو غیب شد منم گفتم حتما قهر کرده م ...

خب میگفتی علم غیب دارم مگه خودم بفهمم مامانت مریضه😐 

مطمئنی واقعا مامانش مریض بوده؟

خب میگفتی علم غیب دارم مگه خودم بفهمم مامانت مریضه😐 مطمئنی واقعا مامانش مریض بوده؟

اره همسایمونه راست میگه ولی من چون بیرون نمیرم زیاد خبر نداشتم اصلا ، مامانش خالش خیلی بده 

این میگه چرا دیدی من آنلاین نبستم ی زنگ نزدی ی هفته 

اره همسایمونه راست میگه ولی من چون بیرون نمیرم زیاد خبر نداشتم اصلا ، مامانش خالش خیلی بده این میگه ...

باید میپرسیدی چیشد یدفعه پیام نمیدی 

اگرم قهر کرده باهات دلیشو میفهمیدی 

نمیشه که مثل بچها خود به خود یه هفته باهات قهر کنه