2777
2789

دوستان من یه موردی دارم که خودش عین خودم لیسانسه تازه شروع به کار کرده تو نصب دوربین مداربسته کار می‌کنه ماشین داره خونه هم طبقه بالای مادرش خالیه قراره بریم اونجا ، حالا برادرای این یکیش که پزشک متخصص هست یکیش هم استاد دانشگاه و کلی معروف هست 

من می‌دونم که خواستگارم همسطح خودمه و توقعی ندارم ولی میترسم از بعد ازدواج چیجوری این با این همه تفاوت رفت و آمد کنم نگرانم خودم هستم میترسم حسادت کنم بهشون خیلی فکرم درگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج پر از چالشیه

زندگی کنار مادرشوهر

مقایسه با جاری ها

اینا موضوعاتی نیست که بشه راحت از کنارش رد شد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ردش کن خودت و خونوادشو اسیر نکن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اونا هم قطعا با خانوم های سطح بالا و با پرستیژ بالا ازدواج میکنن

حق داری مکنه حسادت پیش بیاد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

حق داری، کم تر میکنی ارتباطتت رو اگه اذیت بودی. به ذهنت عادت بده به هر مزخرفی رسید فکر نکنه

نمیشه که خواه ناخواه همش با اونا روبرو میشه و مقایسه میکنه مخصوصا اینکه تو خونه مادرشوهرم میخواد زندگی کنه