2777
2789
عنوان

چه ارزوی میکردی

92 بازدید | 19 پست

عزیزهای دلم عسلای منن اگه جواب کائنات به ارزوهای شما همیشه بله بود چه ارزوهایی میکردید؟

امشب برای تک تکتون دعا کردم انرژی خوبم رو حس خوبم رو به هر کسی که اینجاس و بیداره میفرستم 🥰♥️

یقینن دارم خدا حواسش به همه ما هست و امشب هم یک شب خاصه♥️

قلبتون پر نور از وجود خدا 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

بتونم درس بخونم دوباره

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت خواااااااهش میکنم برای سلامتی پسرم دعا کن ، دعا کن گوشش خوب بشه و انگشت قطع شده ش رشد کنه

به روی چشم عسلمم♥️

فقط و فقط ب عشقم برسم بعد سالها حسرت و خستگی بش برسم بعد سالها واقعا ارزوم براورده بشه ب بهترین شکل ممکن بش برسم و گریه هام تموم شه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
آرزو میکردم تو زندگی بعدیم خوشبخت باشم وخانواده پولدار وحمایت گر داشته باشم✋

این زندگی هم زندگی سرشاری داشته باشی♥️