من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تا روز زایمان دقیقا ببخشید عق زدم .... روری سه تا دمیترون میخوردم ....اما باعث یبوست شده بود و خیلی اذیت شدم...سرم خیلی بهم کمک کرد ..خوردن نون خشک یا بيسکوئيت خشک. ...آب لیمو حالم و بهتر می کرد ...
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
الهی که خدا خودش کمک کنه درکت می کنم عزیزم پارسال همین موقع من وضعیت شما رو داشتم . داشتم میمردم ولی امسال نینی خوابیده پیشم. انشاالله سال بعد همین موقع نی نیت بغلت خوابیده. من خیلی وحشتناک بودم از بوی شوهرم متنفر بودم از بوی آدما که کنار خیابون از کنارم رد میشدن هرچی می خوردم اثر نمیکرد.باید تحمل کنی غذا کم بخور وعده ها رو زیاد کن نارنگی بو کن نون تازه بو کن سیرابی اگه می تونی بخور دمیترون هم بخور