2777
2789
عنوان

بوتاکس معده دروغ بزرگ لاغری

126 بازدید | 9 پست

اقا جونم براتون بگه که اومدم تجربه خودمو از بوتاکس معده براتون بگم

یکی از دوستام اینکارو انجام داد و ۱۰ کیلو کم شد دوست دیگه ای هم بوتاکس کرد و توی یک هفته ۵ کیلو کم شد و خیلی راضی بود میگفت کاملا بی اشتها شده و این دو نفر منو ترغیب کردن ک برم و بوتاکس معده انجام بدم یک هفته اول ک طبق رژیم دکتر بیگلری بود من ۵ کیلو کم شدم اما اصلا اصلا احساس سیری نداشتم و با گرسنگی کنار میومدم و خودم یه جورایی رژیم بودم

خلاصه که بوتاکس براتون کاری نمیکنه حداقل برای من نکرد نه احساس سیری داشتم نه پری و مدام گرسنه بودم و رسما ۱۵ میلیون پولم رو ریختم تو سطل و اتیشش زدم

اگه به دنبال لاغری هستین فقط و فقط رژیم و باشگاه 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همکارم انجام داده یکی دو هفتس اشتها نداره دیگه

برای همه یجور اثر نمیکنه متاسفانه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
ینی سوزن میزنن تو معدت؟

بله از طریق اندوسکوپی

چند دقیقه طول کشید..شکمت اب شد

کمتر از چهل دقیقه ولی من کم نکردم اصلا