2777
2789

دعای حضرت عشق حضرت  مهدی درحق بنده ها😍😍

خدایا شیعیان ما را از شعاع نور ما و بقیه طینت ما خلق کرده ای، آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت به ما و ولایت ما، کرده اند، اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با تو است، از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای و آنچه از گناهان آنها، در ارتباط با خودشان هست، خودت بین آنها را اصلاح کن و از خمسی که حق ما است، به آنها بده تا راضی شوند و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنها را با دشمنان ما در سخط خود جمع نفرما. (برکات حضرت ولی عصر (عج) حکایات عبقری حسان صفحه 297-296)

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

واقعا میگی؟کاش الان کع حالم بده خودش حالمو خوب کنه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هر چی دعا کنم میکنمگریه میکنمخدا رو صدا میزنمهیچی به هیچی..."هنوز"

شاید مانعی باشه عزیزم درست میشه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
واقعا میگی؟کاش الان کع حالم بده خودش حالمو خوب کنه

بله مطمئن باشید  خیلی دعاتون می کنه 😍😍ولی خیلی دوستتون داره ان شاالله بهترین ها واستون پیش بیاد

بغضم گرفت یه لحظه.ممنونم خواهر خدا خیرتون بده

ان شاالله حاجت روابشین الهی آمین 💚