2777
2789
عنوان

چطور با خیانت شوهرتون کنار اومدین جداشدین یا ن الان رابطتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این چند روز پریود بپدم حال روحیم بد بود باهاش خوب رفتار نکردم ولی ب نظرم ربطی نداره خب آدم ک همیش ...

بنظرم شما هم مث من باید بسوزی بسازی من بخاطری بی کسی و تنهایی بچه هام شما هم بخاطر وابستگی به یه خیانت کار 

ببخشید ولی از همشون متنفرم

ای کاش یکی مث خودمون نصیبمون میشد به دور از این لجن بازیا 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
بنظرم شما هم مث من باید بسوزی بسازی من بخاطری بی کسی و تنهایی بچه هام شما هم بخاطر وابستگی به یه خیا ...

من حس میکنم مردا اکثر همینن هر مردی میشناسم ب زنش خیانت کرده😭😐میگم میترسم طلاق بگیرم بعد یه گوه تر گیرم بیاد حالا منم فرصت اخر اگ چیزی دیدم میرم تموم

اسی اینکارو نکنیا این راهش نیست بشین باهاش حرف بزن مشکلم حل کن .شوهر منم میگه تو بداخلاقی و آرامش ندارم اگه واقعا اینجوری هستی خب یکم رفتارتو درست کن الکی زندگیتو خراب نکن

من حس میکنم مردا اکثر همینن هر مردی میشناسم ب زنش خیانت کرده😭😐میگم میترسم طلاق بگیرم بعد یه گوه تر ...

اکثرا خیانت میکنن حالا اونایی هم که فکر میکنن امامزاده هستن فعلا لو نرفتن وگرنه الان همه خیانت میکنن متاسفانه

شوهرت خیانت بت کرد؟؟اخلاقت چجوره مگ

نه ولی همیشه میگه تو اخلاقت بده من یکم عصبی هستم دوتا بچه کوچیکم دارم بدتر .خب باید خودمم نگاه کنم دیگه مردا دنبال بهونه هستن واسه خیانت