حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 عنوان با مدیرمون دعوام شد🚶♀ 203 بازدید | 19 پست یروز بیشتر رفتم سرکار این هفته گفتم یروز نمیام بهش برخورد😕چرا حق خودمه بهش برمیخوره؟بعدشم سر دیر فرستادن یه بخش نامه دعوا کرد (البته اینم اضافه کنم خیلی کنار اومده با من ☹️دیر رفتنم مرخصی هام ) بنظرتون چیکار کنم؟ دیروز | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرباانجیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4367 خب اگر اون قبلا مراعات شما رو خیلی کرده واقعا نباید چیزی میگفتی
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 صاحب کارا همشون اینجورین آییی گفتی با اینکه ب نسبت مهربونه ولی بازم خرده شیشه خودشو داره
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 خب اگر اون قبلا مراعات شما رو خیلی کرده واقعا نباید چیزی میگفتی آخه یروز بیشتر رفته بودم تازه برا همکاری با اونا ینی هیچی نمیگفتم؟در ضمن حقوق مون ثابته اون روز دستمزد نداره
hasti65hasti عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 38 آییی گفتی با اینکه ب نسبت مهربونه ولی بازم خرده شیشه خودشو داره اگه میبینی زیاده روی میکنه استعفا بده کار که قطع نیست
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 اگه میبینی زیاده روی میکنه استعفا بده کار که قطع نیست استعفا نمیشه که معلمم مگه اینکه برم اداره مدرسه رو عوض کنم البته از اول سال فقط دو بار دعوا کردیم😂ساده س یلحظه عصبی میشه بعد همه چی یادش میره
مرباانجیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4367 آخه یروز بیشتر رفته بودم تازه برا همکاری با اونا ینی هیچی نمیگفتم؟در ضمن حقوق مون ثابته اون روز دستم ... خب اخه گفتی تاخیر زیاد داشتی برای مرخصی خیلی همراهی کرده اگر اینجوری که من برداشت کردم هست به نظرم به جبران اون همراهی ها حالا ی روز چیزی نیست
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 خب اخه گفتی تاخیر زیاد داشتی برای مرخصی خیلی همراهی کرده اگر اینجوری که من برداشت کردم هست به نظرم ب ... آره اینم هست وای کاش حداقل نمیگفتم برا اون روز که اضافه اومدم نمیام یه چیز دیگه میگفتم چون بگم مریضم یا کاری دارم میگف اشکال نداره🙄ولی انگار بهش برخورد گفتم بجا اون روز اضافه
hasti65hasti عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 38 استعفا نمیشه که معلمم مگه اینکه برم اداره مدرسه رو عوض کنم البته از اول سال فقط دو بار دعوا کردیم😂س ... پس تحملش کن دیگه همیشه که باهات درگیر نمیشه میگذره 😂
مرباانجیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4367 آره اینم هست وای کاش حداقل نمیگفتم برا اون روز که اضافه اومدم نمیام یه چیز دیگه میگفتم چون بگم مریضم ... اشکال نداره عزیزم دیگه کاری هست که پیش امده شما میتونی محترمانه بری بگی که متوجه هستی که باهاتون همکاری کردند و تشکر کنی و اگر مرخصی میخوای بگیری
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 پس تحملش کن دیگه همیشه که باهات درگیر نمیشه میگذره 😂 کاش هیچوقت زنا ریس نباشن و کارت پیششون گیر نکنه 😕یه منشی میشن باید خم شی جلوشون تا جواب عادی بدن به آدم خودمم که کارم دولتیه و جزء همونام ولی خداگواهه که عقده ین 😬🚶♀صاحب کار فقط باید مرد باشه
حدییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 655 اشکال نداره عزیزم دیگه کاری هست که پیش امده شما میتونی محترمانه بری بگی که متوجه هستی که باهاتون همک ... اره ایشالا جبران میکنم براشون 😶
مرباانجیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4367 اره ایشالا جبران میکنم براشون 😶 از این موارد تو محیط کار پیش میاد اشکال نداره تجربه شد برای بار بعد
hasti65hasti عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 38 کاش هیچوقت زنا ریس نباشن و کارت پیششون گیر نکنه 😕یه منشی میشن باید خم شی جلوشون تا جواب عادی بدن به ... مرد هم فرق داره اگه آدم خوبی نباشه دردسرش بیشتره به هر حال درکت میکنم