2777
2789
عنوان

با مدیرمون دعوام شد🚶‍♀

203 بازدید | 19 پست

یروز بیشتر رفتم سرکار این هفته گفتم یروز نمیام بهش برخورد😕چرا حق خودمه بهش برمیخوره؟

بعدشم سر دیر فرستادن یه بخش نامه دعوا کرد 

(البته اینم اضافه کنم خیلی کنار اومده با من ☹️دیر رفتنم مرخصی هام ) 

بنظرتون چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر اون قبلا مراعات شما رو خیلی کرده واقعا نباید چیزی میگفتی

آخه یروز بیشتر رفته بودم تازه برا همکاری با اونا 

ینی هیچی نمیگفتم؟در ضمن حقوق مون ثابته اون روز دستمزد نداره

اگه میبینی زیاده روی میکنه استعفا بده کار که قطع نیست

استعفا نمیشه که 

معلمم مگه اینکه برم اداره مدرسه رو عوض کنم البته از اول سال فقط دو بار دعوا کردیم😂ساده س یلحظه عصبی میشه بعد همه چی یادش میره

آخه یروز بیشتر رفته بودم تازه برا همکاری با اونا ینی هیچی نمیگفتم؟در ضمن حقوق مون ثابته اون روز دستم ...

خب اخه گفتی تاخیر زیاد داشتی برای مرخصی خیلی همراهی کرده اگر اینجوری که من برداشت کردم هست به نظرم به جبران اون همراهی ها حالا ی روز چیزی نیست

خب اخه گفتی تاخیر زیاد داشتی برای مرخصی خیلی همراهی کرده اگر اینجوری که من برداشت کردم هست به نظرم ب ...

آره اینم هست 

وای کاش حداقل نمیگفتم برا اون روز که اضافه اومدم نمیام یه چیز دیگه میگفتم چون بگم مریضم یا کاری دارم میگف اشکال نداره🙄ولی انگار بهش برخورد گفتم بجا اون روز اضافه

آره اینم هست وای کاش حداقل نمیگفتم برا اون روز که اضافه اومدم نمیام یه چیز دیگه میگفتم چون بگم مریضم ...

اشکال نداره عزیزم دیگه کاری هست که پیش امده شما میتونی محترمانه بری بگی که متوجه هستی که باهاتون همکاری کردند و تشکر کنی و اگر مرخصی میخوای بگیری

پس تحملش کن دیگه همیشه که باهات درگیر نمیشه میگذره 😂

کاش هیچوقت زنا ریس نباشن و کارت پیششون گیر نکنه 😕یه منشی میشن باید خم شی جلوشون تا جواب عادی بدن به آدم 

خودمم که کارم دولتیه و جزء همونام ولی خداگواهه که عقده ین 😬🚶‍♀

صاحب کار فقط باید مرد باشه