2777
2789

واسه درمانش چیکار کردین؟؟

دکتر همون اول نمونه برداری میکنه ،یا دارو میده؟؟؟

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
سلام من تو زمینه دهان اطلاعات بالا دارم باید ببینیم نوع پلاک چیه کراتوتیک یا نه عکسی اگر دارید برام ...

سلام عزیزم ممنون میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من تو زمینه دهان اطلاعات بالا دارم باید ببینیم نوع پلاک چیه کراتوتیک یا نه عکسی اگر دارید برام ...

فرستادم ،میشه ببینی بیزحمت

فرستادم ،میشه ببینی بیزحمت

عزیزم روش گاز استریل میکشید پاک نمیشه؟ اگر نه شبیه لکوپلاکیا و لیکن پلان پلاک لایک هست و حتما باید نمونه برداری شه کدوم شهرید متخصص بیماریهای دهان بهتون معرفی کنم 

عزیزم روش گاز استریل میکشید پاک نمیشه؟ اگر نه شبیه لکوپلاکیا و لیکن پلان پلاک لایک هست و حتما باید ن ...

نه پاک نمیشه

شهر خودمون وقت گرفتم ولی از نمونه برداری میترسم،میگم

نکنه خیلی مدت نتونم حرف بزنم یا خیلی درد داشته باشه بعدش

از جوابشم نگرانم

هی دست دست میکنم

نه پاک نمیشهشهر خودمون وقت گرفتم ولی از نمونه برداری میترسم،میگمنکنه خیلی مدت نتونم حرف بزنم یا خیلی ...

نه بابا اصلا درد نداره خیلی راحتم میتونی بعدش حرف بزنی بافت دهان زود نرمال میشه

اما این پلاک باید حتما نمونه برداری شه اصلا دست دست نکن عزیزم هیچ دردی نداره بخدا

نه بابا اصلا درد نداره خیلی راحتم میتونی بعدش حرف بزنی بافت دهان زود نرمال میشهاما این پلاک باید حتم ...

ممنون عزیزم برا راهنمایی ودلگرمیت

ببینم این هفته میتونم برم

امیدوارم نتیجه چیز مهمی نباشه