2777
2789

بابا وقتی صلاحیت بچه دار شدن ندارید وقتی سلامت روان نداریددد اصلاااا لزومی نداره بچه بیارید 

که بدبختش کنید مثل من :)

که هروز مثل وحشیا باهاش حرف بزنید و بپرید بهش...

که مثل حیوون باهاش رفتار کنید...که نزارید بفهمه زندگی چیه

اصلا لزومی نداره وقتی خودتون دیوونه اید یه بچه رو هم بیارید تو این دیوونه خونه ای ک هروز توش دعوا و داد و بیداد هست

اصلا لزومی نداره بیاریدش تو این دنیا و کاری کنید همش به زندگی دیگران حسرت بخوره🙂

اصلا لزومی نداره بیاریدش و کاری کنید همش بگه کاش بابام فلانی بود مامانم فلانی بود:)

اصلا لزومی نداره بیاریدش و از اول تا آخر زندگیش با بچه های مردم مقایسش کنید و بقیه رو بزنید تو سرش!!

این تاپیک رو برای بار دوم زدم که اگه اینطوری هستید با بچتون رفتارتون عوض کنید یا اگه هنوز بچه ندارید و این اخلاق هارو دارید بچه دار نشید

که ی آدم عقده ی محبت و تنها و استرسی و روانی مثل من تحویل جامعه ندید...:)

عاشق گربه ها🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا . پدر و مادر من یه دختر افسرده خجالتی و گوشه گیر و پر از حسرت تحویل جامعه دادن . هیچ وقت نمیبخشمشون و از همین الان که نی نیم هنوز مونده که دنیا بیاد دارم تلاش میکنم زخمایی که رو روح و روانم خورده رو هیچ وقت رو تن و روح بچم به جا نزازم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عصبیا اصلا نباید ازدواج کنن.

متاسفانه بعضی خانواده ها اصرار به ازدواج دختر یا پسر عصبیشون دارن تا از سرشون بازش کنن و ردش کنن بره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel