2777
2789
عنوان

مهمه لطفا بیایید

82 بازدید | 8 پست

من باردارم و یه سری مشکلات دارم یه ماما  مرکز بهداشت در جریان مشکلات من قرار گرفت و بدون اینکه نیاز به دخالت ایشون باشه دخالت کرد و این وسط کلی منو قضاوت کرد و توهین کرد و به خاطر همین مسئله که من بهشون زنگ زده بودم برگشت گفت بلاکت میکنم منم باردارم و خیلی حساسم و ناراحتم برای هر حرف ایشون سه روز حالم بد بود تصمیم گرفتم این متن رو براش یا یا پیامک کنم یا بنویسم لطفا بخونید و نظرتونو بگید بنویسم بهتره یه پیامک کنم؟

خانم ....،

خواستم به شما بگم که من هیچ ارتباطی با شما ندارم که بلاک کردن و نکردن شما اهمیت داشته باشه. از اول هم نیازی به دخالت شما در این موضوع نبود و این شما بودی که وارد مسائل شدی.  من فقط برای صحبت درباره اون موضوع زنگ زدم و هیچ نیازی به مشاوره یا ارتباط با شما ندارم.

خانم ... به من کمک کردند و بابتش از ایشون ممنونم، اما من علاقه‌ای به دخالت‌های شما ندارم.

قضاوت شما درباره وضعیت بارداری یا داستان شخصی من کار درستی نیست. مطمئناً دل‌شکستگی یک خانم باردار نزد خدا اهمیت زیادی داره، پس از خدا انتظار جواب داشته باشید. همچنین، سرپرستی گرفتن بچه شما چه ربطی به بحث سرپرستی گرفتن بچه من داره که همیشه این موضوع را مطرح می‌کنید؟ هر طور که می‌خوای می‌تونی زندگی کنی، اما حق نداری به اعتقادات دیگران توهین کنی و برچسب بزنی.

به خاطر توهین‌ها و قضاوت‌ها و رفتارتون، نمی‌تونم شما را ببخشم و مطمئناً پیش خدا باید پاسخگو باشی. متأسفم که سطح سواد و طرز صحبت شما در حد یک ماما نیست و منطق صحبت‌های شما قابل درک نیست و نمی‌توانی درک کنی بچه ای که به خانواده ی دیگه ای برای سرپرستی سپرده میشه دیگه بچه مادر ژنتیکی نیست و بچه اون خانواده جدیده و آنها بابت خرج و خوراک دادن به اون بچه هیچ منتی ندارند سر مادر ژنتیکی بگذارن

با احترام

کاش باهاش لفظی و رو در این حرفارو بهش بزنی ...

دفعه ی بعد به خودش جسارت اینو نده با زن باردار بد  صحبت کنه وتو هرچیزی که بهش مربوط نیس دخالت کنه ...

منم برای بارداری پسرم که ناخواسته بودهروقت میرفتم  مرکز بهداشت  خانومه بهم میگفت بالحن بدی بهم میگفت چرا حامله شدی ؟ 

بهش گفتم زحمت بچمو خودم میکشم و بزرگش میکنم شما سر پیازی ته پیازی ....حسابی شستمش ...

😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که نمیدونیم چه اتفاقاتی بینتون افتاده خودت فکراتو بکن

یه توضیح مختصری دادم تو تاپیک قبلم گفتم چرا دلمو شکسته. من یه سری مشکلات دارم همکارش خانم خوبی بود و به من مشاوره و کمک کرد و این وسط این خانم در جریان قرار گرفت و من با اون همکارش مستقیما در ارتباط بودم و اصلا نیازی به دخالت این خانم نبود این خانم دخالت کرد منم گفتم خب اینم کمک میکنه چه اشکالی داره. وسط مشاوره هاش کلی منو قضاوت کرد و بارداریمو قضاوت کرد و من هیچی نگفتم فقط ناراحت شدم و هر بار میومد مثلا در مورد مشکل من حرف بزنه برمی‌گشت میگفت من اگه به سرپرستی بگیرم بچه یه آدم نمازخون میگیرم یعنی تو هم باید نماز میخوندی خب این چه ارتباطی به من داره که هر سری میگی هر جور دوس داری میتونی زندگی کنی چرا با اعتقادات دیگران کار داری بعدشم اگه هدفت کنایه نیست چرا باید وسط این بحث مطرحش کنی. بعدشم که خودش گفته بود من زنگ میزنم با فلانی حرف میزنم گفتم باشه بزن بعدش که زنگ زدم در مورد اون موضوع حرف زدم و یه سوال کوچیک در مورد سقط پرسیدم که اصلا یه چیز کلی بود گفت تو هدفت سقطه  و این مکالمه ممکنه شنود بشه و من بلاکت میکنم. منم خیلی دلم شکست 

کاش باهاش لفظی و رو در این حرفارو بهش بزنی ...دفعه ی بعد به خودش جسارت اینو نده با زن باردار بد صحب ...

دمت گرم واقعا 

میترسم موقع رو در رو حرف زدن این حرفها رو یادم بره دقیقا به این شکل بگم و وسطش چیزای دیگه بگم که نتونم خوب بشورمش

دمت گرم واقعا میترسم موقع رو در رو حرف زدن این حرفها رو یادم بره دقیقا به این شکل بگم و وسطش چیزای د ...

ببین هر چی تو دلته بهش بگووووو 

نذار چیزی ته دلت بمونه ...

اینجور آدما واقعا حقشونه که همچین برخوردایی ببینن...

..😅

😎
ببین هر چی تو دلته بهش بگووووو نذار چیزی ته دلت بمونه ...اینجور آدما واقعا حقشونه که همچین برخوردایی ...

واقعا خیلی خیلی دلمو شکست خودم وضعیت حساسی دارم و به خاطر مشکلاتم خیلی تحت فشارم بعد اینقد این دلمو شکست که به هر حرفش ۳ روز فکر کردم و با این بچه تو شکمم ناراحتی کشیدم. میترسم موقع دیدنش دقیقا یادم بره به این قشنگی بشورمش. یعنی این نامه خوب نیست برای شستن و پهن کردنش؟ میخوام برم با همکارشم حضوری حرف ب و بگم نامه رو بهش بده 

ببین اگه میخوای دلت خنک شه نترس بروووو رو درو باهاش صحبت کن 

نامه نده ...تو دلش میگه این چیه فرستاده و شاید تو دلش بخنده ...

وگرنه تا عمر داری تو دلت از این خانم دل چرکین میشی و یادت میفته ...

ولی اگه بری بشونیش سر جاش دلت آروم میشه و کلا این جریان فراموشت میشه 

😎