2777
2789
عنوان

چرا همه قد کوتاهمو به روم میارن🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 94 پست

۱۵۸ کجا خیلی کوتاهه؟

یه جوری گفتی فکر کردم الان میگی ۱۴۵

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم که همیشه پسرای قد بلند میان سمتم یه خواستگار داشتم 2 متر بود به خشتکش می‌رسیدم🙄😂خانودم تعجب ک ...

به خشتکککک  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دارن به زیباییت حسودی میکنن

بابام همیشه میگه دوست داشتم یه دختر قد بلند داشته باشم 

همکلاسیم جلوی من داشت به یه دختره می‌گفت فلانی زشته ولی قد بلندش چقدر تاثیر داره تو جذابیت طرف

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من ۱۶۰ م جاریم ۱۷۵ 😐🤣🤣خانواده شوهرمم همیشه یجوری بحثو میکشونن رو اون که اره قد بلنده و قشنگه و اینا ولی شوهرم همیشه میگ تو بغلی و ظریفی منم دیگ اهمیت نمیدم توم نده 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶