2777
2789

ما چون خانوادگی اصلاااا خسیس نیستیم و از خساست هم بیزاریم منم اصلا تحملش رو ندارم

مثلا یکی هست خونشون میری اگه بخواد شکلات بیاره به تعداد آدما میاره😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم اینا خونه نبودن قرار شد بعد مدرسه برم خونه زنداییم رفتم اصلا تا شب بهم غذا ندادن با فرم مدرسه رفتم خونش بنظرش الان من چه کوفتی خورده بودم

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

دو هزار تومن قرض گرفته چکار کنه؟

هیچی مثلاپول خوراکی نداشته توبوفه بعد میگفته قرض بده من برمیگردونم🙁 خیلی پول پول میکرد مثلا من یچیزی رومیخریدم یاازدست میدادم میگفت انقدر پولشه ها حیفش کردیا

لباس درست حسابیم نداره، یه کتونی داره که ماهی یبار میپوشه نو نو.. عوضش یهویی میبینی ۳۰ میلیون داده پول دندوناش، یه ماشین لاکچریم دارن

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اوج بی احترامی.حیفه؟

😂😬جرعت داشی بگی 

مامانش برا ی صفحه تخم مرغ ک نوه اش شکست نشست گریه کرد آخرم عروسش رفت دو صفحه تخم مرغ خزید اورد ک ساکت شد

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋