من تهرانم امشب با دخترم ساعت هفت شب رفتیم بیرون لباس بخریم محل خودمون چهارراه کوکا کولا هستیم یه دختر 13 یا 14 ساله سیگار به دست حالا کار ندارم روسری هم نداشت با دوتا مرد 30 چهل ساله داشت حرف میزد انگار ازشون مواد میخرید بعد ش سیگارش با افتخار میکشید میرفت آینده این بچه ها چی میشه چرا پدر مادرا مراقب بچه ها نیستن خیلی غصه خوردم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هرکس خانواده خوب داره خداشو شکر کنه ... دیگه اوضاع داره خیلی بد میشه ... الان نگاه که میکنم مادر پدرای اینده رو ...
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
👌دقیقا فکرمیکنن خیلی خفن وباکلاسن اینجوری اونم ازطرزحرف زدنشون که فحش وحرفای ناجور مثل نقل ونباته ...
وای حرف زدنشون رو نگو
به فجیع ترین نوع ممکن حرف میزنن
راهنمایی که بودم یه مدت با همکلاسی هام گروه داشتم یه سری هاشون انقدر بد حرف میزدن و بی ادب بودن همش میترسیدم کسی گروهو ببینه حس شاخی هم داشتن خداروشکر مدرسه تموم شده و دیگه هیچگونه ارتباطی ندارم باهاشون
من ۸۱ ام دختر همسایمون ۸۷بعد من در مقابلش پیر زنم با پسرا میگرده قلیون میکشهتیپ لش میزنه پسرا رو مس ...
واقعا عجیبه حس میکنم از دهه ۸۳به بعد اصلا واسه یه دهه دیگن خیلی بچه های متفاوتین واقعا از ۸۰تا۸۳همه انگار عاقلن شبیه دهه ۷۰یان از ۸۳به بعد واقعا شبیه دهه نودیان
من ۸۱ ام دختر همسایمون ۸۷بعد من در مقابلش پیر زنم با پسرا میگرده قلیون میکشهتیپ لش میزنه پسرا رو مس ...
اره واقعا ببخشیدا ما حس کهنه بودن بهمون دس میده حس عقب موندگی تاحالا با پسری نبودم با پسرا کار اداری یا هرجایی که هم کلام میشم استرس میگیرتم نمیتونم درست بحرفم اینو. میگم که ما 80 خیلی باحیا و عفت هستیم نه تاحالا با پسرا بودیم نه تاحالا تو جمع ناجور بودیم نه استایل بد داشتیم و.. خداروشکر