2777
2789
عنوان

چرا دخترای نو جوان اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 178 پست
منم زیاد میرم اونجا ولی قیمتا نجومیه به نظرم البته شاید چون من تو بازار رفت آمد دارم و میتونم ارزونت ...

آره قیمتا بالاست اجاره مغازه ها بالان دیگه من بازار میرم خیلی شلوغه حوصله ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا پدر مادرا کجان

من تا قبل اینکه دختر خودم مدرسه بره می‌دیدم بچه ۶ دبستان مثلا با دو تا پسر داره با لباس مدرسه تو خیابون می‌چرخه و همیشه فکر میکردم حتما این بچه ها پدر مادری ندارن منتظرشون باشه و مثلا پدر مادر جدا شدن از هم و بچه پیش مادربزرگ و ... هست 

الان دخترم مدرسه می‌ره میبینم بعضی پدر مادرها واقعا اصلا براشون مهم نیست بچشون کجا بره و کی بیاد

من خودم هفتادیم ولی اصلا روشنفکرایی حالارو قبول ندارم بنظرم قدیمیا هیچ کارشون اشتباه نبود و نتیجه درست میداد اگه به بچه ها سخت میگرفتن واقعا نتیجش خوب بود همه باشعور با حیا اکثرا که درس خوندن درست خوندن اما حالا چی

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
آدم اگه بخواد که بدون گوشی میتونه تبدیل به یه فاسد بشه ایفون ربطی نداره گلم اگه اینطوریه همگی فاسدیم

نه شما دقت نکردی 

چند سال های پیش این گوشی های بی صاحاب شده نبود 

دست بچه حتی نوجوان ها نبود. این قدر کثافت کاری و گمراهی و بدبختی نبود!

معجزه شکر گزاری...

مگه آینده ی قدیمیا که توی محدودیت بزرگ شدن، چی شد؟ تفاوتش اینه که قدیمیا توی سن پنجاه سالگی میرن دنب ...

همیشه که محدودیت بد نیست اتفاقا یسری محدودیتا لازمه و به نفع خودته 

بچه تو ۱۴ سالگی سیگار بکشه تا دوره جوونیش ریه هاش سوخته و داغون و بعد ها سرطان میگیره

قدیما این محدودیتا بود بدنشون سالمتر بود (زیادم عمر میکردن)

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤

پدر و مادرا فقط تولید مثل بلدن دقیقا مثل یک حیوان بدنیا میارن و بعد رهاش می کنن به حال خودش 

چطوری از کسایی که هنوز خودشون به بلوغ عقلی نرسیدن انتظار تربیت یک بچه رو میشه داشت ؟

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

پدر منم خان و خانزاده نبود از خوانواده متوسطططط اما کار کرد صبح تا شب تونست من رو از سن ۶ سالگی بفرس ...

من دوتا دختر نوجون دارم خودمم مجردی اکثر کلاس هارو رفتم اما شرایط اقتصادی وهزینه ها الا باقبل یکی بعدم ما یه چهارچوب قوانین چه مدرسه چه خونه یاد می‌گرفتیم الا هست ؟طرز فکر بچه های الا باقبل یکی ؟ .شما دوتا تفریح سالم نام  ببر بدون هزینه من درماه فقط کلی پول کلاس میدم درکنارش باید به فکر هزینه تفریحاتشونم باشم باید هزینه کنم  وقت بذارم بچه ام راه اشتباه رو نرن .قبول کنید هم تقصیر پدرومادراس هم مسئولین وبچه ها قربانی این ماجرا

متاسفانه این مدلی بودن برای نوجوونا شده شاخی و باکلاسیاحتمالا الان یه سری ها میان تاپیکت میگن به توچ ...

👌دقیقا فکرمیکنن خیلی خفن وباکلاسن اینجوری  اونم ازطرزحرف زدنشون که فحش  وحرفای ناجور مثل نقل ونباته براشون اینا پدرمادرای آینده این کشورن😔😔