2777
2789

حالم گرفتس 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من اولیش اینکه بچه بودم شیر تو گلوم میپره و خفه میشم و تا چن دقیقه مرده بودم ولی بعدش خیلی معجزه وار زنده میشم 😐

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال این موقع همسرم بیمارستان اعصاب بستری بود 

امسال الان  خداروشکر خیلی خیلی خوبه 

این بر من یه معجزه اس

انشاالله اون روزا بره برنگرده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
پارسال این موقع همسرم بیمارستان اعصاب بستری بود امسال الان خداروشکر خیلی خیلی خوبه این بر من یه معج ...

ان شالله عزیزم خوشبخت بمونی

معجزه ام تو دلیمه که بعد پنج سال و خورده ای ناباروری و دوا درمون بیخیال دکتر شدم گفتم برم کربلا بعد بیام برای آی وی اف اقدام کنم بیست روز بعد اینکه از کربلا اومدم رفتم سونو که داروی آیوی اف و شروع کنم بهم گفت مشکوکی به بارداری بتا نوشت و دادم فهمیدم بعله باردارم الانم دخملم ۳۴ هفتشه 🥺😍😍🥺🥺😍😍

معجزه ام تو دلیمه که بعد پنج سال و خورده ای ناباروری و دوا درمون بیخیال دکتر شدم گفتم برم کربلا بعد ...

ای جاااان بهترین معجزه ایی که میتونست وجود داشته باشه