فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 عنوان نوره واقعا لک قدیمی دست و پا رو از بین میبره آیا | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست اینجا گفتم ساق پام جای خاروندن و زخم مونده قهوه ای شده تقریبا دوسال گذشته یکی گفت نوره بزن واقعا تاثیر داره؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 دیروز | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1727 من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم وای اره منم تازه باهاش اشنا شدم خیلی عالیه دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1154 توام داری؟ خیلی اذیت کننده است اره روی پاهام پر از جای زخمه چند ماه پیش دچار گال شدم انقد خاروندم زخم شد و جاش مونده همش
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 7510 لک میبره؟ نمیدونممنم لک زخم روی پوست پاک داشتم. البته قهوهای پررنگ نبود. روی پوستم مشخص بود ولی. الان که نگاه کردم چیزی ندیدم.
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 6276 وای اره منم تازه باهاش اشنا شدم خیلی عالیه بله خدایی خوبه البته من یجورشو گرفتم رنگش سبزه بعد ک ازش درست میکنی مث خاکستری میشه خیلی قویه فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 اره روی پاهام پر از جای زخمه چند ماه پیش دچار گال شدم انقد خاروندم زخم شد و جاش مونده همش منم دوسال پیش اگزما گرفتم کرم اینا زدم ولی جای چندتاش مونده اعتماد به نفسم اومده پایینتو اگه تازه است زینک بزن ببین نمیره تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 نمیدونممنم لک زخم روی پوست پاک داشتم. البته قهوهای پررنگ نبود. روی پوستم مشخص بود ولی. الان که نگاه ... منم خیلییی کم رنگ شده ولی هست میبینمش اذیتم میکنه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 1727 بله خدایی خوبه البته من یجورشو گرفتم رنگش سبزه بعد ک ازش درست میکنی مث خاکستری میشه خیلی قویه اره اینم ب رنگ ابی یا سبز میزنه وقتی خیس بوخوره و البته بوی خییییلی بدی داره دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1154 منم دوسال پیش اگزما گرفتم کرم اینا زدم ولی جای چندتاش مونده اعتماد به نفسم اومده پایینتو اگه تازه اس ... زینک مگه تاثیر داره الفا میزدم که اونم تاثیرش کمه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 زینک مگه تاثیر داره الفا میزدم که اونم تاثیرش کمه من زینک اکساید به همینا زدم میگفتن بهتر شده با این که قدیمی بود تو تازه تره بزن یه مدت مثلاً دو هفته احتمالا تاثیر بزاره تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شهزادددددد عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 33 اون نوره اصل نبودهنوره اصل زرنیخ دار اگه زیاد بمونه پوست میسوزونه. چه رنگی بود؟ نوره اصل پودرش زرده ... زردنبودولی وقتی با با قاطی کردم سبر شد خب چ مارکی بخرم ک خوب باشه کاربری قدیمی هستم
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1154 من زینک اکساید به همینا زدم میگفتن بهتر شده با این که قدیمی بود تو تازه تره بزن یه مدت مثلاً دو هفته ... باشه امتحانش ضرری نداره
شهزادددددد عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 33 واقعا؟ عفونتو درمان میکنه که😶🌫️😐 بخدا بعدش زخم دهانه رحم هم گرفتم ک میلیون میلیون خرج دوا درمون کردم😑 کاربری قدیمی هستم
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 7510 زردنبودولی وقتی با با قاطی کردم سبر شد خب چ مارکی بخرم ک خوب باشه من از عطاری نوره روازاده یا صدر میخرم.
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 بخدا بعدش زخم دهانه رحم هم گرفتم ک میلیون میلیون خرج دوا درمون کردم😑 حتما اصل نبوده من چه اصلا اون قسمت نمیزنم ولی زرنیخ دار محاله همچین چیزی بشه شاید زیاد گذاشتی بمونهوای دلم ریش شد تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شهزادددددد عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 33 من از عطاری نوره روازاده یا صدر میخرم. صدر ک نوره نیس ی چیز دیگس کاربری قدیمی هستم