2777
2789

اینجا گفتم ساق پام جای خاروندن و زخم مونده قهوه ای شده تقریبا دوسال گذشته یکی گفت نوره بزن واقعا تاثیر داره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم گفتن سیاهی آرنج رو از بین میبره 

دو سه بار زدم نشد 

اگه بخوای نتیجه بگیری طولانی مدت بزن

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
نمیدونم اگه به جواب رسیدی منم لایک کن

حداقل یه کرم هم بگن خوبه هیچ کس چیزی نمیگه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من ک یبار نوره گرفتم زدم هرچی صب کردم موهارو ازبین نبرد ک هیچ باعث عفونتمم شد

اون نوره اصل نبوده

نوره اصل زرنیخ دار اگه زیاد بمونه پوست می‌سوزونه. 

چه رنگی بود؟ نوره اصل پودرش زرده وقتی آب جوش بریزی داخلش سبز میشه. بوی بدی هم داره. 

من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم

لعنت به ژیلت اصلا یکی از علت های که لک ها نمیره همین ژیلت منم ژیلت میزنم

واقعا شفاف میشه؟ لک داشتی که بر

به منم گفتن سیاهی آرنج رو از بین میبره دو سه بار زدم نشد اگه بخوای نتیجه بگیری طولانی مدت بزن

اگه بدونم کامل می‌ره میزنم

لعنت به ژیلت اصلا یکی از علت های که لک ها نمیره همین ژیلت منم ژیلت میزنمواقعا شفاف میشه؟ لک داشتی که ...

لک که نه ولی خب پوستم نواحی تیره ای که داشتی تقریبا دو سه درجه روشن شده بود 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من ک یبار نوره گرفتم زدم هرچی صب کردم موهارو ازبین نبرد ک هیچ باعث عفونتمم شد

واقعا؟ عفونتو درمان میکنه که😶‍🌫️😐

اون نوره اصل نبودهنوره اصل زرنیخ دار اگه زیاد بمونه پوست می‌سوزونه. چه رنگی بود؟ نوره اصل پودرش زرده ...

لک میبره؟

لک که نه ولی خب پوستم نواحی تیره ای که داشتی تقریبا دو سه درجه روشن شده بود

اها چقدر خوب واقعا کاش لکه بر هم بود