فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 عنوان نوره واقعا لک قدیمی دست و پا رو از بین میبره آیا 234 بازدید | 39 پست اینجا گفتم ساق پام جای خاروندن و زخم مونده قهوه ای شده تقریبا دوسال گذشته یکی گفت نوره بزن واقعا تاثیر داره؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 دیروز | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 6276 من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
دخترر_مردااب عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 6067 به منم گفتن سیاهی آرنج رو از بین میبره دو سه بار زدم نشد اگه بخوای نتیجه بگیری طولانی مدت بزن این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
شهزادددددد عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 33 من ک یبار نوره گرفتم زدم هرچی صب کردم موهارو ازبین نبرد ک هیچ باعث عفونتمم شد کاربری قدیمی هستم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 نمیدونم اگه به جواب رسیدی منم لایک کن حداقل یه کرم هم بگن خوبه هیچ کس چیزی نمیگه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 7512 من ک یبار نوره گرفتم زدم هرچی صب کردم موهارو ازبین نبرد ک هیچ باعث عفونتمم شد اون نوره اصل نبودهنوره اصل زرنیخ دار اگه زیاد بمونه پوست میسوزونه. چه رنگی بود؟ نوره اصل پودرش زرده وقتی آب جوش بریزی داخلش سبز میشه. بوی بدی هم داره.
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 من میزدم پوستم نرم و لطیف و شفاف شده بود الان تو باردری مجبورم ژیلت بزنم دوباره بد شده فرم پوستم لعنت به ژیلت اصلا یکی از علت های که لک ها نمیره همین ژیلت منم ژیلت میزنمواقعا شفاف میشه؟ لک داشتی که بر تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 به منم گفتن سیاهی آرنج رو از بین میبره دو سه بار زدم نشد اگه بخوای نتیجه بگیری طولانی مدت بزن اگه بدونم کامل میره میزنم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 6276 لعنت به ژیلت اصلا یکی از علت های که لک ها نمیره همین ژیلت منم ژیلت میزنمواقعا شفاف میشه؟ لک داشتی که ... لک که نه ولی خب پوستم نواحی تیره ای که داشتی تقریبا دو سه درجه روشن شده بود فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 من ک یبار نوره گرفتم زدم هرچی صب کردم موهارو ازبین نبرد ک هیچ باعث عفونتمم شد واقعا؟ عفونتو درمان میکنه که😶🌫️😐 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 اون نوره اصل نبودهنوره اصل زرنیخ دار اگه زیاد بمونه پوست میسوزونه. چه رنگی بود؟ نوره اصل پودرش زرده ... لک میبره؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 اره 🤦 توام داری؟ خیلی اذیت کننده است تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 13203 لک که نه ولی خب پوستم نواحی تیره ای که داشتی تقریبا دو سه درجه روشن شده بود اها چقدر خوب واقعا کاش لکه بر هم بود تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍