2777
2789
عنوان

چت همسرم با همکارش

339 بازدید | 28 پست

سلام من ۲ساله عقد کردم

اوایل عقدمون تو گوشی شوهرم چتش رو با همکارش دیدم خیلی هم با هم صمیمی بودن طوری که دختره شوهرمو به اسم کوچیک صدا میزد!

وقتی به شوهرم گفتم گفت تو اشتباه میکنی تو مشکل مغزی داری ، طوری رفتار کرد که انگار من مقصرم من کاراشتباهی کردم تازه طلبکار هم بود

از اون موقع به بعد دیگه گوشیشو دست من نمیده کافیه دستم به گوشیش بخوره تا سکته کنه سریع گارد میگیره

الان نصف شبی یادم افتاد اعصابم خورد

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل مغزی دخترای هرزه دارن که پی مرد متاهل اند 

من یه زن متاهل میشناسم با یه پسره دوسته اوقق وقتی اسم کوچیک پسره رو با ناز صدا میکنه میخوام با تبر نصفش کنم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

مردا کلا وقتی ی غلطی میکنن سریع میخوان گردن بقیه بندازن بهتره گول نخوری باهاش قشنگ حرف بزن اگ بینشون رابطه ای زندگیتو خراب نکن جدا شو چند وقت دیگ که بری سر خونه وزندگیت  و بچه دار بشی بخاطر بچع نمیتونی ازش جدا شی حسرت میخوری 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

چرا می‌ترسه گوشیشو ببینی؟رمزشو نداری؟

رمزشو بهم میگه ولی اصلاااا گوشیشو دستم نمیده

حتی گوشی رو تو دسشویی هم با خودش میبره

خوابیدنی میزاره زیر بالشتش اصلا هرکاری میکنم نمیتونم دسترسی داشته باشم بهش

اگه از اون زن خوشش می آمد نمیومد که تورو بگیره

از کجا معلوم شاید با اون زنه بعد عقد همکار شده یا زنه مخشو زده 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

بله

متاسفانه باهات رو راست نیست... 

الان که عقدین اینه، فردا نری تو زندگیت حرص بخوری، داغون بشی🥺

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400