2777
2789
عنوان

کسی با دعا به درگاه خدا به خواستش رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
انشالله مشکل همه حل بشه ما هم در تو این دسته مشکلمون حل بشه بیایم تاپیک بزنیم که حاجت روا شدیم 😔🥲

انشاالله ♥️خیلی سخته همه راهی همه دری رو بزنی ولی ما امید برگردی باورت میشه یه دفتر دارم همه نذرها که گفتن نوشتم توش اکثریت انجام دادم ولی نشد چیزی هم نیست که بگن به صلاح نیست ولی بازهم نداد بازهم میگم خدایا امیدم تویی من هی میام در خونت میزنم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
انشاالله ♥️خیلی سخته همه راهی همه دری رو بزنی ولی ما امید برگردی باورت میشه یه دفتر دارم همه نذرها ک ...

به درگاهش رفتیم کاش دست خالی برنگردونه 

هیچ امید پ انگیزه ای برای زندگی دیگه ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به درگاهش رفتیم کاش دست خالی برنگردونه هیچ امید پ انگیزه ای برای زندگی دیگه ندارم

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم من برات حمد صلوات می‌فرستم  تنها چیزی که در توانم هست برات دعا میکنم دلت شاد بشه ♥️

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
به درگاهش رفتیم کاش دست خالی برنگردونه هیچ امید پ انگیزه ای برای زندگی دیگه ندارم

درک میکنم چون خودم هم انگیزه ای ندارم مثل دیوونه ها هر روز بچه ها مو میزارم خونه با شوهرم دعوا میکنم میرم بیرون گریه میکنم اینقدر راه میرم گریه میکنم بعدش پشیمون میشم میگم اونا که گناهی ندارن وقتی خدا نمی‌ده اونا چه تقصیری دارن بر میگردم باز فردا حالم بده اصلا دیوونه شدم 

درک میکنم چون خودم هم انگیزه ای ندارم مثل دیوونه ها هر روز بچه ها مو میزارم خونه با شوهرم دعوا میکنم ...

بچه که گناهی نداره ،میدونم سخته ، ولی هوای زندگیتو داشته باش 🥺 خدا به بچه نگاه کنه حاجت دلتو بده 

فقط میتونم دعا کنم 

کاری از دستمون بر نمیاد😔😔

حالا ک نیمه شب بیداری نمازشب بخون عالیع 

لطفابرا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا