2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ اینطوریه دوستان

209 بازدید | 50 پست

آدم بی فرهنگ وقتی مراسم عروسیش تو تالار تموم شد میره دی جی و ساز و دهل میاره تو خونه اش تا از ساعت ۱۱ ب بعد آسایش مردمو قطع کنه و نذاره بخوابن 

اینکار حق الناس بزرگیه 

شاید یه نفر فرداش امتحان مهمی داشته باشه 

شاید یه نفر مثل من اختلال خواب شدید داشته باشه من اگه شب خواب نرم تا فرداعصرش عصبی میشم 

شاید یه نفر مریض داشته باشه 

من نمیدونم چجوری میخوان این حق الناس رو جواب بدن 

اون وقت ما تو خونه آپارتمانی مون بابام نمیذاره داداشم بدو بدو کنه یا حتی گردو بشکونیم میگه همسایه ها اذیت میشن 

زندگی ای که اولش با حق الناس و اذیت کردن دیگران شروع بشه آخرش چی میشه

من خیلیا رو دیدم برا بعد عروسی باغ خارج شهر اجاره میکنن ساز و دهل میبرن اونجا واقعا اینطوری خوبه حداقل مردم محله اذیت نمیشن 

هرکس هم از اینا دفاع کنه بدون شک دقیییقا مث هم محله ای های ما چیپ و بی فرهنگ تشریف داره 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا تالارا رو بیرون شهر میذارن که این مشکلات نباشه بعد معلوم نیست باخودشون چی فکر میکنن که این حرکات رو درمیارن اسمش فقط مردم آزاری هست

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

خدایی درست میگی 

این رسم عروس کشون ک با اهنگ میوفتن تو خیابون خیلی زشته

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

پسر خاله من تو باغ عروسی گرفت ب دیجی گف که به مهمونا بکه دیگه پشت ماشین عروس بوق نزن یا خونه نیان

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

دقیقا تالارا رو بیرون شهر میذارن که این مشکلات نباشه بعد معلوم نیست باخودشون چی فکر میکنن که این حرک ...

آره واقعا 

حالا ما تو کوچه اینا نیستیم ولی صدای دهل و... میاد بیچاره کسایی که تو کوچه شون ساکنن 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

یه شب هم همسایه ها صبوری کنن اتفاقی نمیفته تهش تا ساعت ۱ مهمونی شون تمومه

اگه یه نفر مریض باشه چی 

ببخشید دیگ یک شب هست شاید امکانات اجاره جای دیگه رو نداره  هر روز انگار عروسی طرفه از طرز فکرت اصلا خوشم نیومد انسان ها باید با هم مراعات کنن تازه چه قلب کینه ای داری هی حق الناس حق الناس میکنی 😑😑😑 صدای شادی یکی باید خوش حالت کنه نه این که ناراحت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
بنظرم من ک کلا ی شبه و نهایت تا یک تمومش کنن هیچ مشکلی نداره

همون یه شب میتونه برا بعضیا سرنوشت ساز باشه 

یکی از کاربرای اینجا گفت شب کنکورم همسایه تو خونه همینکارو کرده و نخوابیدم 

بعضی وقتام از یک بیشتر طول میکشه 

اگه یه نفر مریض باشه چی

مثل آمبولانس پشت دسته عزاداری هست این حرف زیادی کلیشه ایه

مریض ساعت ۸ شب آهنگ باشه اوکی هستن فقط یک شب به خاطر یه آدم دیگه مریضی شون عود میکنه!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یه شب هم همسایه ها صبوری کنن اتفاقی نمیفته تهش تا ساعت ۱ مهمونی شون تمومه

نه بعضی وقتا از یک هم بیشتر میشه من دفعه اولم نیست که میبینم