2777
2789
عنوان

کسی کافرما بوده

130 بازدید | 20 پست

لطفا بیاید تاپیک قبلیم یا همینجا بگید چجوری میتونم نیرو استخدام کنم و اعتماد کنم به کسی تاحالا تنها کار انجام میدادم ولی حجم کاریم خیلی بالا رفته 

یعنی چی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا اعتماد نکنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی یعنی چی ؟ میخوام کارمند اسنخدام کنم

میگم چرا اعتماد نکنی 

اخه حجم تبادلات مالی بالاست و کسیو وارد کنم ممکنه ضربه بزنه و البته به دلایل شخصی سخت مستونم به ادما ...

آها من فکر کردم دلیلش چیز دیگه ایه 

پس خیلی باید تحقیق کنی دیگه ولی توکل کن با نیت اینکه یه نفر دیگه هم رزق ببره برو جلو ان شاءالله که ضربه نمیبینی و خدا یه شخص صالح جلو راهت مياره 

آها من فکر کردم دلیلش چیز دیگه ایه پس خیلی باید تحقیق کنی دیگه ولی توکل کن با نیت اینکه یه نفر دیگه ...

به چه دلایل دیگه ای مثلا ؟ 

چی بگم بخدا اینقدر مردم بد شدن قبلا خیلی کلاهبرداری سنگینی کردن ازم خدا لعنتش کنه هیچوقت دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم 

به چه دلایل دیگه ای مثلا ؟ چی بگم بخدا اینقدر مردم بد شدن قبلا خیلی کلاهبرداری سنگینی کردن ازم خدا ل ...

فک کردم کار تولید داری و میترسی رو دستت بلند بشه 

همسر من کارفرماست بپرسید سوالتون رو

تو چه صنفی ؟ نوشتم دیگه باید چند تا کارمند استخدام کنم برای خودم حدودا پنج شش نفر احتیاج دارم ولی به هیچ وجه نمیتونم به کسی اعتماد کنم نمیدونم چجوری رفتار کنم یا چیارو چک کنم و اصلا تو استخدامی و مصاحبشون چی بگم 

شرکت پیمان کاری مخابرات و آی تی دارن

خب کارمون خیلی متفاوته ولی فکر میکنم اصول استخدام کارمند یکی باشه چه چیزاییو باید در نظر بگیرم ؟ چجوری حرف بزنم موقع استخدام ؟ حقوقو چجوری تنظسم کنم ؟