2777
2789

ببینید من خیلییییی از زندگیم بریدم هر روز برام شده تحمل بسیار زیاد و تحمل دروازه ی جهنمه دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی زجر میکشم خیلی تحمل زندگیم برام سخته 

با شوهرم اصلا تفاهم نداریم و خیلی بدتر از قبل شده دائم اذیتم باهاش الان چندماهه طلاق عاطفی گرفتیم جدا میخوابیم و فقط هم خونه ایم تصمیم جدایی داشتم یکیو بهم معرفی کردن فاااالشربی نشیره وقتز ربنم خودش همه چیو درست بهم گیت و گفت که اخرشم جدا میشی فقط بهم گفته چندماه صبر کن بعد اقدام کن و الان اقدام نکن اما من به زور دارم هر روز این زندگیو تحمل میکنم و اگه اینو نمیگفت از همین الان یا دو ناه زودتر اقدام میکردم ولی بهم گفته تا اخر سال صبر کن و سال دیگه اقدام کن. 

شما جا من بودید چیکار میکردید؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
ازونجایی ک فالای زیادی برام درست دراومده و اعتقاد دارمصب میکردم

این هر وی رفته پیشش عاشق فااالاش شده یعنی ادم شوککککه میشه همه چزو میگه دقیق و فاااللاش خیلی درسته 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ف‌الی بود؟!

قهوه و  تارروت 

طرف فکر کنم موکل داره کارش خیلی حرفه ایه هر کی رفته پشماش ریخته از بس همه چیو عین حقیقت میگه فقط نمیدونم چرا به من گفت الان اقدام نکن چندماه صبر کن بخدا تموم چند سال زندگیم یه طرف اما این چندماه انگار دارم جون میکنم خیلی سخته. 

این هر وی رفته پیشش عاشق فااالاش شده یعنی ادم شوککککه میشه همه چزو میگه دقیق و فاااللاش خیلی درسته

فک کردم کاناله میخواستم بگم بفرستی من تاحالا پیش فالگیر نرفتم فقط یبار  ک گف دوقلو میاری حالا فعلا مجردم😂😂

قهوه و تارروت طرف فکر کنم موکل داره کارش خیلی حرفه ایه هر کی رفته پشماش ریخته از بس همه چیو عین حقی ...

زندگی بر پایه و اساس این چیزها نزار. 

پای موکل هم به زندگیت باز نکن عاقبت نداره‌‌. به جای اینها با مشاور مشورت کن. حضوری نمیتونی انلاین تماس بگیر بحرف . 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
تبلیغ نکن

به جون بچم ابدا چنین قصدی ندارم اصلا اون واسه هر کسی نمیگیره من فقط واقعا نظر درباره مساله الانم میخوام. 

فک کردم کاناله میخواستم بگم بفرستی من تاحالا پیش فالگیر نرفتم فقط یبار ک گف دوقلو میاری حالا فعلا م ...

نرو خواهر چرت و پرته

زندگی بر پایه و اساس این چیزها نزار. پای موکل هم به زندگیت باز نکن عاقبت نداره‌‌. به جای اینها با مش ...

مشاور هم بهم گفته تا کار به نای باریک نکشیده جدا شو خیلی وقته گفته جدا شو و از دستم حرص میخوره. 

نرو خواهر چرت و پرته

همشون نه 

بعضیاشون واقعا سر در میارن. 

مشاور هم بهم گفته تا کار به نای باریک نکشیده جدا شو خیلی وقته گفته جدا شو و از دستم حرص میخوره.

تو شرایط زندگی رو بهتر میدونی‌. صبر انسان ها متفاوت هست

همشون نه بعضیاشون واقعا سر در میارن.

بله ممکنه. ولی هر چند ماه بسر بگیر همون حرفهای تکراری. شاید یکی دو تا درست بگند