2777
2789

من یکم آدم زودرنجیم و به خودم میگیرم

چندوقت پیش که داشتند شهرداری مدرسه رو انتخاب میکردن، من رفتم ازیکی ازهمکلاسیام (که خودشم بعدش ادعاکردوگفت ماهمکلاسی هستیمو من دوستت نیستم) حمایت کردم.. اونم چون خوشم میاد ازش دخترخوب و پایه ایه و منم دنبال دوست میگشتم 

خلاصه رفتم به دوستاش گفتم آره من رفتم به سال پایینیا به همگی گفتم رای بدید به این فلانیا.. 

خلاصه رفتم کلاس که شلوارمو برای زنگ ورزش عوض کنم، شنیدم که پشتم حرف زدن بعد طرف گفت که انگار ل‍ ..،‍ات بازی درمیاره و لاشی‍ ..‍ه

گفتم توپشت من اینطوری گفتی؟؟ گفت نه من اصلا باتو ارتباطی ندارم بخوام رودررو باهات حرف میزنم دیگه

یهویی نصف کلاس جمع شدن 😐 بعدمن واسه اون کسی که رای جمع کردم تا شهرداربشه اومده برگشته گفته چیه خب ماکه دوست همدیگه نیستیم!!

بنظرتون من مقصرم؟ 

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

@خرمالورنگی    

@شرک_دلتنگ    

@سپهریزدانپرست‍ 

دوستان ببخشید مزاحمتون شدم. یه لحظه میاین تاپیکم و راهنماییم کنین؟ خیلی وقتتون رونمیگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@خرمالورنگی @شرک_دلتنگ @سپهریزدانپرست‍ دوستان ببخشید مزاحمتون شدم. یه لحظه میاین تاپیکم و راهنمایی ...

خیلی تحویلش گرفتی هوا برش داشت

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

@فاشیون    

@مردادیم78‍ 

@klgddmvcdrk1400    

دوستان ببخشید مزاحمتون شدم. یه لحظه میاین تاپیکم و راهنماییم کنین؟ خیلی وقتتون رونمیگیرم

@فاشیون @مردادیم78‍ @klgddmvcdrk1400 دوستان ببخشید مزاحمتون شدم. یه لحظه میاین تاپیکم و راهنماییم ...

نه عزیزم تو مقصر نیستی ولی حاشیه دوستات زیاده به نظرم به اندازه بهشون محبت کن و خیلی خودتو کوچیک نکن تو جمع باش اما نه انقد که خودتو فدا کنی

الآنم سکوت کنی بهتره بزار خودشون پشیمون میشن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه عزیزم تو مقصر نیستی ولی حاشیه دوستات زیاده به نظرم به اندازه بهشون محبت کن و خیلی خودتو کوچیک نکن ...

اخه ینفردیگه پشتم حرف زد.. 

اونی هم ک واسه شوراانتخاب شد تومدرسه، بعد یه مدتی بینمون یه سوءتفاهمی پیشومد که بم گفت ماهمکلاسی هستیم (یعنی من دوستت نیستم)

@life_is_painful    

@00_سمیرا_00‍ 

@سفیدبرفیk    

اخه ینفردیگه پشتم حرف زد.. اونی هم ک واسه شوراانتخاب شد تومدرسه، بعد یه مدتی بینمون یه سوءتفاهمی پیش ...

نباشن بهشون محل نزار اینجوری فکر میکنن تو واقعا محتاجی

خودتو درگیر این آدمای سم نکن کاش من برمیگشتم به دوران تو واقعا این دوستیا به درد نمیخوره بعدا بهت ضربه میزنن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍