2777
2789

شوهرم چک داره ۴ میلیون کم آورده منم ۴ تومن دارم میخوام برم ارایشگاه به خودم برسم 🙂ولی دلم نمیاد چکش برگشت بخوره 

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۵روز تا دیدنت🤴🏻🤍

فیبروز قشنگ نیست بده شوهرت اگر طفلی داره اذیت میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پولو بده ولی نگو مال خودتهبگو از برادری ،دوستی ،خواهری براش قرض گرفتی و باید تا سر یه تاریخی ...

عزیزم شوهرم اصلا ادم خسیسی نیست ۱۰۰ میلیون داشته باشه بخوام میده

خوب واقعا پرسیدن داره بده ب شوهرت گنا داره هرچند این اقایون مثل گربه میمونن البته دور از جون شوهر شم ...

همیشه بدون تردید کمکش کردم و پول دادم ولی واقعا اینقد دیگه به خودم نرسیدم یعنی ارایشگاه اینا نرفتم واقعا ایندفعه ذوق داشتم برم ارایشگاه 🥺

واقعا چرا قشنگ نیست؟

سلیقه ایه بنظرم جالب نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه پس میده بده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡