2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26882 بازدید | 549 پست
من با مورد اول ازدواج کردم و خوشبخت ترینم.البته خونه رو همون اول مامانش اینا دادن بهمون چندسال نشستی ...

اگر اون خونه نبود چی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

راست میگی

آره دیگه قیمت ماشین ک میتونی گوگل کنی و قیمت خونه هم محله های پایین شهرتون بزن ببین چقدر آگهی کردن واقعا سخته بدون کمک خانواده و از صفر مطلق دیگه نمیشه زندگی ساخت 🤧

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونواده خیلی مهمه اخلاق خیلی مهمه پول و خونه و ماشین اینا مهمن ولی اگ نباشه هم بدست میان 

اماااا اخلاق بد درس بشو نیست

ببین خودش و خونوادش چطو رفتار میکنن باهات

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
کار داریم تا کار کارش درست شد بهش بگو بیاد

وقتی نه خونه داره نه هیچی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چرا

خب معلومه دیگه

چرا باید پای اولی بمونم

اصلا چه تضمینی هست بعد اوکی شدن شرایطش بازم منو بخواد!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

نمیتونم جواب بدم چون بستگی به روحیات هرفرد داره . ممکنه شما همیشه دلت با اولی بمونه ولی کسی دیگه بی ...

ممنون

عشق کیلویی چندهمگه با عشق نون شب نداشتن از یاد ادم میره

به نظر اصل جهان بر مبنای عشقه.یا همون انرژی.

هیچکس از گشنگی نمیمیره واقع بین باشیم شاید زندگی خوب و راحت نباشه اما دیگه اینجوری نیست دوتا جوان نتونن شکم خودشون رو سیر کنن.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
چون با کسی که دوسش داریو دوست داره ازدواج قشنگتره و واقعا اخلاق از همه چی مهمتره

اخلاق جفتشون اوکی باشه چی

من خودم پول رو ملاک قرار ندادم، بابام پولداره، ولی شوهرم وقتی اومد خواستگاری هیچی نداشت ۲۴ سال سن داشت تازه استخدام شده بود پدرومادرش هم حمایت نمی کردن، خیلی روزهای سختی از نظر مالی داشتیم الان ۱۵ ساله ازدواج کردم شکر خدا خونه خوب و ماشین و باغ داریم ولی به معنای واقعی جر خوردیم تا به اینجا رسیدیم، خودم دختر شوهر بدم حتما حتما اوضاع مالی پسر رو در نظر می گیرم چون خیلی مهمه

اولی هرچقدرم دوستش داشته باشی، رفتارش با خانوادش خیلی باید برات مهم باشه اینکه چقدر احترام میذاره و ...

نه از این لحاظ ها همه اوکیه فقط مالی