2777
2789

اول متن رو بخونید بعد نظرتون رو بگین 

موافقین؟ مخالفین؟   چرا چرا؟

مادر گربه :

به دخترایی با رنج سنی بالای 28 سال گفته میشه . که بسیار موفق و غالبا مستقل هستن اما بخاطر ایرادگیر بودن زیاد تمام پسرها رو به دلایل مختلف رد کردن و الان هیچ پسری حاضر نیست برای رابطه طولانی مدت و Commitment باهاشون بمونه . پس به ناچار سگ و گربه رو به عنوان همدم خودشون انتخاب کردن .

این پدیده از یک و نیم دهه قبل توی ایران به شدت در حال افزایش و گسترشه.

تقریبا روزی نیست مراجعین اینجوری نداشته باشم.

دخترهای گرامی قدر فرصتهای زندگی برای تشکیل روابط عاطفی با کیفیت رو بدونید(اگر مثل 97% دخترها داشتن رابطه عاطفی یکی از اهداف مهم زندگیتون محسوب میشه) . دوران طلاییتون نهایتا تا انتهای 26 سالگیه. چون رقابت سنی به شدت زیاد و پر تراکمه.

میپرسید آیا نمیشه بعد از 28 سالگی رابطه عاطفی باکیفیت داشت یا پسر مناسب سمتم نمیاد ؟

جواب : بله شما ممکنه 70 سالت باشه و پسر موجه و استاندارد و آس و مناسب وارد زندگیت بشه . ممکنه برنده ی ل*اتاری 2 میلیارد دلاری امسال بشی. ممکنه به فضا سفر کنی . ممکنه بزرگترین تاجر اتومبیل جهان بشی . ممکنه زیباترین دختر دنیا لقب بگیری.

بحث سر احتمال و ضریب رخداد یک واقعه ست . که اگر واقع بین باشی چنین سوالاتی مطرح نمیکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخالفم. این دیدگاه به ازدواج کاملا اشتباهه...انگار خانم ها را به چشم کالاهایی میبینه با تاریخ انقضا... همگی باید از یک مسیر و اونهم ازدواج عبور کنند. و ازدواج را به شکل یک رقابت فشرده می بینه که یک عده برنده هستند و یک عده بازنده چون تا سن ٢٦ یا ٢٨ انتخاب نمیشن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من فکر می کردم تا سی سالگی فرصت دارم دست درد نکنه تاریخ انقضام رو دادی خیالم راحت شد ولی از سگ و گرب ...

عزیزم به این حرفا نیس عشق و ازدواج ممکنه تو هرسنی اتفاق بیفته هیچکس تاریخ انقضا نداره توهرسنی که بگی دختر وپسر مجرد پیدامیشه که داره دنبال جفت خودش میگرده وهنوز پیداش نکرده

گاهی اوقات مجردی خیلی خیلی بهتر از ازدواج بد هست مخصوصا الان که پسر خوب به شدت کمیاب شده

اصلا یه آدمایی میان خواستگاریم جدیدا که میشه با رفتارشون فیلم جنایی ساخت اصلا داغون من فقط دو روزه تو شوکم که چطور جرات کرده بیاد خواستگاری دختر مذهبی

عزیزم به این حرفا نیس عشق و ازدواج ممکنه تو هرسنی اتفاق بیفته هیچکس تاریخ انقضا نداره توهرسنی که بگی ...

آره بابا،داشتم شوخی می کردم در کل خونواده پدریم نصف دخترا بالای چهل ازدواج کردن

اصلا یه آدمایی میان خواستگاریم جدیدا که میشه با رفتارشون فیلم جنایی ساخت اصلا داغون من فقط دو روزه ت ...

واقعا پس خوب خیلی خیلی کم شده

پسرا انقدر بد شدن که حد ندارن

من جدیدا توی اطرافم فقط دو سه تا ازدواج خوب دیدم که این فاجعه ست

واقعا هم ازدواج سخته چون لباس نیست که اگر خوب نبود بتونی عوض کنی بلکه تا آخر عمر باید تحمل کنیم🥴

❤️🤍PEGAH🤍❤️