به دخترایی با رنج سنی بالای 28 سال گفته میشه . که بسیار موفق و غالبا مستقل هستن اما بخاطر ایرادگیر بودن زیاد تمام پسرها رو به دلایل مختلف رد کردن و الان هیچ پسری حاضر نیست برای رابطه طولانی مدت و Commitment باهاشون بمونه . پس به ناچار سگ و گربه رو به عنوان همدم خودشون انتخاب کردن .
این پدیده از یک و نیم دهه قبل توی ایران به شدت در حال افزایش و گسترشه.
تقریبا روزی نیست مراجعین اینجوری نداشته باشم.
دخترهای گرامی قدر فرصتهای زندگی برای تشکیل روابط عاطفی با کیفیت رو بدونید(اگر مثل 97% دخترها داشتن رابطه عاطفی یکی از اهداف مهم زندگیتون محسوب میشه) . دوران طلاییتون نهایتا تا انتهای 26 سالگیه. چون رقابت سنی به شدت زیاد و پر تراکمه.
میپرسید آیا نمیشه بعد از 28 سالگی رابطه عاطفی باکیفیت داشت یا پسر مناسب سمتم نمیاد ؟
جواب : بله شما ممکنه 70 سالت باشه و پسر موجه و استاندارد و آس و مناسب وارد زندگیت بشه . ممکنه برنده ی ل*اتاری 2 میلیارد دلاری امسال بشی. ممکنه به فضا سفر کنی . ممکنه بزرگترین تاجر اتومبیل جهان بشی . ممکنه زیباترین دختر دنیا لقب بگیری.
بحث سر احتمال و ضریب رخداد یک واقعه ست . که اگر واقع بین باشی چنین سوالاتی مطرح نمیکنی.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مخالفم. این دیدگاه به ازدواج کاملا اشتباهه...انگار خانم ها را به چشم کالاهایی میبینه با تاریخ انقضا... همگی باید از یک مسیر و اونهم ازدواج عبور کنند. و ازدواج را به شکل یک رقابت فشرده می بینه که یک عده برنده هستند و یک عده بازنده چون تا سن ٢٦ یا ٢٨ انتخاب نمیشن...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
من فکر می کردم تا سی سالگی فرصت دارم دست درد نکنه تاریخ انقضام رو دادی خیالم راحت شد ولی از سگ و گرب ...
عزیزم به این حرفا نیس عشق و ازدواج ممکنه تو هرسنی اتفاق بیفته هیچکس تاریخ انقضا نداره توهرسنی که بگی دختر وپسر مجرد پیدامیشه که داره دنبال جفت خودش میگرده وهنوز پیداش نکرده