2777
2789

من چندین ساله مشکل کیست دارم

این بار دکتر به بدخیمی مشکوکه و من سونو دادم 

نمونه برداری که جوابش نیومده

چندروز پیش هم خاب مادربزرگ مرحومم رو دیدم که در باز شد و اومد داخل ،صورتش از ترس برافروخته بود و نذاشت بغلش کنم انگار که یبار دیگه از ترس مرده بود و داشت فرار می‌کرد از اونجا(خواب های من همیشه تعبیر داره) و تو خواب خیلی چیزها بهم الهام شده

یادمه اولین بار ۲۰سالم بود که گفتم من بروز سرطان رحم و تخمدان میگیرم 

آخرین بار ۲ماه پیش بود که به حسی از درونم گفت امسال سال مریض شدنته.

اگر جواب مثبت باشه من درمان نمیکنم

شاید بگین چرا درمان نمیکنی

چون انگیزه ندارم برای زنده بودن و از خوشی و ناخپشی دنیا سیرم

زندگی اونقدر برام ارزش نداره که بخام اینجوری با رنج بگذرونم

از مرگ پذیرایی می‌کنم و مرگ برام ارامشه و انگار یه حالت بی حسی دارم و ناراحت نیستم 

۳۱سالمه همسر و بچه ندارم

بنظرم خوبه که قبل عزیزانم بمیرم

از این دنیا متنفرم از تاریکی و بلاهاش

نباشم بهتره خاب ابدی 

بااینکه زندگیم نرمال بود اما بازم این دنبارو دوسنداشتم و منتظر مرگ بودم

حالا مرگ اومده پشت در خونم نشسته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم انشاالله که هیچی نیست 

اما چرا فکر میکنی درمانش رنج اوره اما درمان نکردنش راحت؟ اینجور نیست 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

عزیزم مگه مشکل افسردگی هم داری؟

خوبه که آرومی بایدم اینجوری باشی ولی وظیفته و حق جسمت هست که واسه سلامتیش تلاش کنی

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
من این فکر رو نکردم گفتم زندگی و زنده بودم برام ارزش نداره

اما تا زنده ای باید کاری کرد 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

اما تا زنده ای باید کاری کرد

تا زنده ام برای زندگیم تلاش می‌کنم

اگر هم قراره بمیرم جلوش رو نمیکیرم

میدونی کار نصفه ای تو دنیا ندارم که بخام بخاطرش زنده بمونم 

همه کارهام رو کردم و آماده رفتنم 

تا زنده ام برای زندگیم تلاش می‌کنماگر هم قراره بمیرم جلوش رو نمیکیرممیدونی کار نصفه ای تو دنیا ندارم ...

نه همه کارات نکردی الان این خودش امتحانه تلاش کن سربلند بیرون بیای