2777
2789

تو پایه پنجم ششم دنبال سوال امتحان هستن روز شنبه امتحان ریاضی دارن خداشاهده یه هفته س دارم براشون مرور میکنم کلی کلیپ تدریس خوب از خودم فرستادم تکالیفی دادم که مشابه سوالات امتحان باشه ، باز مادره زنگ زده میگه خانم لطف کنید سوالات امتحان بدید معلم پارسال بچه ی ما عینا سوالات امتحان میداد دستشون بچه های ما کتاب ریاضی نمیخوندن اصلا مغزم درد گرفت از این حرف میگم ریاضی درس حفظی نیس که من ۱۰ تا سوال بدم دست بچه بره حفظ کنه  خیانت نکنید به بچه هاتون فردا پایه ی بالاتر بره هم به مشکل برمیخوره همینجورشم پایه شون ضعیفه الکی خ خ دادن بهشون ، البته درمورد اون همکار درست میگن متاسفانه فوق العاده بی وجدانه و سوالای امتحان میده دست بچه ها دانش اموزاشم فوق العاده ضعیفن به خصوص تو ریاضی ،  تروخدا شما بگید با اولیای متوقع اینجوری چه برخوردی میشه کرد خواهشمندم منصفانه نظر بدین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم دووم نمیارم دعوا میکنم 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

این روش برا ابتدایی اصلا درست نیست 

حالا مقاطع بالاتر و دانشگاهو بگی سوال بدن یه چیزی

ولی ابتدایی نه کار شما درسته 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

کاملا حق با شماست،من یادمه یه معلم پنجم داشتم که اون زمان دبستان خیلی بازیگوشی میکردم 

با اینهمه واقعا نیاز به تلاش هم برام زیاد بود ولی همیشه خیلی خوب میداد و الان که دبیرستانم هنوزم تو اعشارو اینا خیلی لق میزنم با اینکه خیلییی سال گذشته😂 

واقعا این کار لطف نیست ظلمه در اینده بچه

عزیز بارها گفتم متاسفانه به تنبلی معلم پارسال عادت کردن

چقدر همه چیز عوض شده ، دوستم بچش بیش فعاله ، 2 ساله دقیقا همین کار رو داره میکنه ، من فکر میکردم معلم به خاطر مشکلش همکاری میکنه ، نمیدونستم همه گیره ، نسل آلفا کلا عجیبن