2777
2789
عنوان

حسم ب دوست پسر خواهرم بده

202 بازدید | 18 پست

بهش میگه بیا ازدواج کنیم میگ ک من مستاجری نمیشینم باید حتما خونه بخرم اونموقع

بنظر من اگ قصد جدی بود لاقل خانواده ها میدونستن و ی نامزدی میکردن حالا قرار نیس همه زود مستقیم برن خونه ک ۳ سالم هس باهاش ینی جدیه فقط اینکه ۳ سال بوده باعث شده فکر کنم یکم جدی رابطشون حتی خانواده ها هم نمیدونن ن برای پسره ن خواهرم خواهرم فقط ب من گفته حتی خانواده پسره نمیدونن که تو رابطس دوست دختر داره

بنظرتون اخر این رابطه چی قراره بشه؟؟؟

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا پارتنر منم همینو میگه

میگه تو اقوام دیدم چقد سختی کشیدن سر اجاره خونه و اسباب کشی و فلان

تا خونه خودمو نسازم جلو نمیام

و منم همین طرز فکر شما رو دارم و تقریبا بیخیالش شدم بعد ۲ سال🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ن بابا چ مذهبی

فکر کرذم شاید خانواده ها مذهبی باشن ولی اینطور ک میگی منکه نمیشناسمشون ولی معمولا افرادی ک دیدم قصد جدی داشتن حتی اگر هم چندسال بعد میخواستن ازذواج کنن حانواده ها رو در جریان میذاشتن

آخر رابطه پسره تن به ازدواج با خواهرت نمیده و خواهرت چون سنش رفته بالا تحت هررررر شرایطی میخواد با پسره بمونه و کلی توهین و تحقیر میشه البته دور از جونش انشالله که عاقل باشه از این رابطه‌ی بلاتکلیف نجات پیدا کنه 

سه سال دیگه تایمی نیست که بگیم زوده هنوز همو نشناختن اگر پسر بهونه‌ای میگیره قطعا ۳سال دیگه هم نمیخواد خواهرت رو مگرنه به زور هم که شده میبردتش خونه‌ ی مستاجری باهم تلاش میکردن خونه بگیرن زوود و ازدواج  میکرد

خب بایدببینی درموردساخت یاخرید خونه اصلا اقدام کرده.. مثلا وامی گرفته؟ پس اندازه داره به خواهرت گفته؟ زمینی چیزی خریده؟ اگه اره خب شاید کمکم داره اماده میشهــ.. اگر وعده ی الکیه که حق باتوعه

لایک نکن😡

هنوز باهاشی

بگی نگی

۷ ماهه رابطمون لانک شده زیاد باهم در ارتباط نیسیم

ولی به ظاهر مشکلی بینمون نیس🚶🏻‍♀️

چون من دیگ ولش کردم برام اهمینی نداره ک گیرش بدم یا پیگیرش بشم

هست واسه خودش حالا

خب بایدببینی درموردساخت یاخرید خونه اصلا اقدام کرده.. مثلا وامی گرفته؟ پس اندازه داره به خواهرت گفته ...

نمیدونم کارش کشاورزیع سالانه ۶۰۰ اینا درمیاد

بگی نگی۷ ماهه رابطمون لانک شده زیاد باهم در ارتباط نیسیمولی به ظاهر مشکلی بینمون نیس🚶🏻‍♀️چون من دی ...

خب بهش بگو یکی اومده خواستگاریم همچیشم اوکیه مامانم اینا دیگ مجبور کردن برم با این بیاد جلو هیچی نیاد کلا ولش کن