2777
2789
عنوان

زهرا ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 37 پست
بخدا ذره ای قیافه ندارن اینا ک دیدم فقطططط شانس

انگار بعضیا از همون اول خوش شانس بودن🥲

منم از این چیزا زیاد دیدم

طرف قبافه نداشتع شوهر کرده جلوش خم و راست میشه دستشو میبوسه سرتا پاشو طلا گرفته، خانواده دختره اه دربساط نداشتن جهاز دختره رو خریده..حالا بگی خوشگل بوده یا خوش هیکل؟اصلا بخدا من تو کارش مونده بودم😂البته اسمش زهرا نبود..واقعا بعضیا شانس دارن ب قول قدیمیا ک میگن پیشونی منو کجا میشونی

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
ن میگم بپرس اصلا شاید الکی فکر میکنیببین اونم‌ میگ عوض کن یا ن

نمیدونم شاید

برام دعا کن🥲مطمئنم خدا جواب میده

دعا کن منم روی خوشبختی رو ببینم مریضی و مصیبت ازم دورشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار بعضیا از همون اول خوش شانس بودن🥲منم از این چیزا زیاد دیدمطرف قبافه نداشتع شوهر کرده جلوش خم و ...

افرین با همه حرفات موافقم.. با چشام دیدم‌از نزدیک.. 

پیشونی من ببخشید ببخشید رو‌سنگ خلا نشست از اول😂

افرین با همه حرفات موافقم.. با چشام دیدم‌از نزدیک.. پیشونی من ببخشید ببخشید رو‌سنگ خلا نشست از اول😂

بخدا اون طرفی ک گفتم حتی بلد نبست چطوری حرف بزنه من و دخترخالم همبنجور خشکمون زده بود چطوری ی ادم اونقد خرپول و خوش قیافه رفت اینو گرف🤔 خداروشکر ک‌خوشبخته من واقعا خوشحالم

ولی با دخترخالم فک میکردیم مثلا چی باعث شده این انتخاب اون مرد باشه ایا سیاست داشته؟حتی بلد نیست حرف بزنه😕 خب کلی سوال پیش میاد بخاطر چه ویژگی..در اخر دخترخالم گف این کار دعایی کرده🤣وقتی ب جواب منطقی نمیرسید اعتقادش این بود حتما دعاکرفته طرف

بخدا اون طرفی ک گفتم حتی بلد نبست چطوری حرف بزنه من و دخترخالم همبنجور خشکمون زده بود چطوری ی ادم او ...

آره والا..مام اطرافمون داریک زهرا نیست ولی بد حرف میزنه بد قیافه اندام شانس ۱۰۰۰۰۰۰ چ شوهری کرد.. آره ی سریال دعا نویس میرن ک عاقبت نداره

آره والا..مام اطرافمون داریک زهرا نیست ولی بد حرف میزنه بد قیافه اندام شانس ۱۰۰۰۰۰۰ چ شوهری کرد.. آر ...

واقعا عاقبت نداره چه دعای خوب چه دعای بدش